24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα ο Doctor Strange στην επερχόμενη ταινία (Δείτε το trailer)

    Η τελευταία περιπέτεια του Doctor Strange μπορεί να περιλαμβάνει ένα μαγικό ξόρκι για το Spider-Man. Όμως, ο αγαπημένος μάγος της Marvel έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να λύσει στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για τη δική του ταινία! Φυσικά, ο λόγος γίνεται για την επερχόμενη παραγωγή Doctor Strange in the Multiverse of Madness από την οποία έχουμε πλέον την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

    Το trailer που κυκλοφόρησε υποδέχεται ξανά το cast της πρώτης ταινίας, περιλαμβάνοντας τους Benedict Cumberbatch στο ρόλο του Strange, Benedict Wong ως Wong και Chiwetel Ejiofor ως Mordo. Ωστόσο, έχουμε και κάποιες νέες προσθήκες ,όπως τη Wanda Maximoff και Xochitl Gomez. Το νέο video ξεκινά με τον Strange να εξετάζει ό,τι πήγε λάθος από τα γεγονότα του Spider-Man: No Way Home και μετά. Όπως αποδεικνύεται η κατάσταση δεν είχε την αναμενόμενη έκβαση!

    Δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer από την νέα περιπέτεια του Doctor Strange:

    Διαβάστε επίσης: Megan Fox και Oscar Isaac στο νέο trailer της ταινίας Big Gold Brick (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles