BREAKING

Αντιμικροβιακές θήκες από τη Speck – Η απόλυτη λύση προστασίας απέναντι στους ιούς και στα βακτήρια!

Μια θήκη θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του smartphone μας. Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί να κάνουμε το λάθος να αγοράζουμε ένα παντοδύναμο smartphone με σούπερ ταχύτητες και διαστημικές επιδόσεις, εντυπωσιακή οθόνη και τη δυνατότητα να τραβάει φωτογραφίες που θυμίζουν επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως πολλές φορές κάνουμε το λάθος αφού έχουμε δαπανήσει για τη νέα high-end συσκευή μας ένα σημαντικό ποσό, να την πλαισιώνουμε με μια φθηνή προστατευτική θήκη, η οποία αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών μας.

Για αυτό και πολλές φορές μια πτώση είναι αρκετή για να μετατρέψει το όνειρο της απόκτησης μιας νέας συσκευής σε… εφιάλτη, καθώς αυτό που συμβαίνει είναι ότι ένα case χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας δεν μπορεί να παρέχει και την απαιτούμενη ασφάλεια. Ως γνωστόν, η Speck ανήκει στις εταιρείες που δεν συμβιβάζονται, προσφέροντας προστατευτικές θήκες, οι οποίες είναι μελετημένες και προσεγμένες σε κάθε τους εκατοστό. Σχεδιασμένες από τα πιο ανθεκτικά υλικά που υπάρχουν, η Speck είναι μια εταιρεία που έχει αναγάγει την κατασκευή προστατευτικών cases, τόσο σε «επιστήμη» όσο και σε… τέχνη! Ωστόσο, η Speck εδώ και καιρό έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει ειδικές αντιμικροβιακές θήκες, διατηρώντας το κινητό μας καθαρό από ιούς και βακτήρια!

Smartphone: 10 φορές πιο βρώμικο από το… κάθισμα της τουαλέτας!

Μπορεί να σας φανεί απίστευτο, όμως το smartphone μας, το οποίο αποτελεί πλέον προέκταση του χεριού (αλλά και του εαυτού μας), έχει αποδειχθεί ότι είναι 10 φορές πιο βρώμικο από το κάθισμα μιας δημόσιας τουαλέτας! Ένας μικρός φορητός «ναός» μικροβίων και βακτηρίων. Και αυτό δεν είναι απλά ένας ευφάνταστος αστικός μύθος, αλλά τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας που έτρεξε το πανεπιστήμιο της Arizona, το οποίο αποδεικνύει ότι ένα smartphone που δεν καθαρίζεται σωστά και τακτικά, αποτελεί μια σημαντική πηγή βακτηρίων και ιών. Στην ίδια έρευνα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι 17.000 αντίγραφα γονιδίων που προέρχονται από βακτήρια μπορεί να «κατοικούν» στο smartphone ενός μαθητή λυκείου! Μάλιστα, άλλες επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι μπορούν να υπάρξουν επικίνδυνα παθογόνα στα κινητά μας τηλέφωνα, όπως είναι για παράδειγμα ο στρεπτόκος, MRSA, ακόμη και το επικίνδυνο μικρόβιο E. Coli.

Αυτό οφείλεται κυρίως στις δικές μας συνήθειες, καθώς όλοι μας έχουμε το κακό συνήθειο πολλές φορές να ακουμπάμε ή να αφήνουμε το smartphone μας σε σημεία και περιοχές, οι οποίες δεν μπορούμε καν να φανταστούμε το πόσα πολλά μικρόβια ενδέχεται να κρύβουν. Για παράδειγμα, εκτός από την τουαλέτα (εντάξει παραδεχθείτε το είστε πολλοί που παίρνετε το smartphone μαζί σας) μπορεί να είναι ο πάγκος του γυμναστηρίου ή το τραπεζάκι σε ένα ιατρείο, ακόμη και στο γραφείο μας στη δουλειά ή το τραπέζι της κουζίνας. Αγγίζοντας το κινητό μας πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος να μεταφέρουμε ασυναίσθητα μικρόβια από την οθόνη ή το περίβλημα του, στα μάτια, στο στόμα και στο πρόσωπο μας (ο μέσος άνθρωπος έχει υπολογιστεί ότι ακουμπάει το πρόσωπο του 5.000 φορές την ημέρα). Αν και δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός (δεν είναι όλα τα μικρόβια επικίνδυνα και παθογόνα, ούτε μπορούμε να ζήσουμε σε ένα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον), παρόλα αυτά ειδικά τώρα που όλοι καλούμαστε να είμαστε έξτρα προσεκτικοί ύστερα από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να προσέχουμε την καθαριότητα του κινητού μας. Ειδικότερα εάν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες ή εργαζόμαστε στους τομείς της υγείας, η καθαριότητα του κινητού μας αποτελεί… επιτακτική ανάγκη!

Αναμφίβολα, ο τακτικός καθαρισμός του smartphone μας είναι «must», ωστόσο η Speck σε συνεργασία με την Microban, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατηγορία των αντιμικροβιακών προϊόντων με 25 διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες. δημιούργησαν από κοινού μια σειρά από προστατευτικές θήκες που ξεχωρίζουν για την αντιμικροβιακή προστασία που προσφέρουν στους χρήστες τους. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη νανοτεχνολογία απαλλάσσουν τη συσκευή σας από το 99% των βακτηρίων και των ιών, δημιουργώντας μια άκρως καθαρή επιφάνεια και λειτουργώντας ως ένα είδος προστατευτικής ασπίδας. Το σημαντικότερο είναι ότι οι προστατευτικές θήκες της Speck που έχουν δεχθεί τη «φροντίδα» της Microban δεν προσφέρουν απλώς μια παροδική προστασία που θα χαθεί ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά θα είναι μαζί σας για πάντα και για όσο χρονικό διάστημα κρατήσετε το high-end κινητό σας. Η ειδική τεχνολογία της Microban διατηρεί τη συσκευή σας ακόμη πιο καθαρή και αποτρέπει τη φθορά που μπορεί να προκληθεί από βακτήρια, αλλά και από λεκέδες και δυσάρεστες οσμές. Εν αντιθέσει με ένα καθαριστικό spray που πρέπει διαρκώς να το προσθέτετε συνέχεια, με μια θήκη της Speck με Microban τεχνολογία… ξενοιάζετε μια και καλή!

 

Στη πλούσια γκάμα της Speck μπορείτε να βρείτε όλες τις θήκες με αντιμικροβιακή προστασία για το Galaxy S20 ή για το iPhone 11 σας (και πλήθος παλαιότερων συσκευών), επιλέγοντας μέσα από μια πραγματικά τεράστια ποικιλία που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ασύλληπτη αντοχή. Μπορείτε να προτιμήσετε μια πιο κλασική και δοκιμασμένη Presidio Sport ή Presidio Pro ή εάν σας αρέσει η «clean cut» εμφάνιση της συσκευής η «Clear» είναι μια ιδανική επιλογή. Τέλος, η V-Grip απευθύνεται σε όλους τους users που αναζητούν τέλειο κράτημα και αντοχή πολλών αστέρων. Αδιαμφισβήτητα, παρατηρώντας το τι προσφέρει η κάθε case της Speck ξεχωριστά, δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση γιατί Speck είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή προστατευτικών θηκών.

Επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Speck στη χώρα μας είναι η AMY AE και τα προϊόντα της Speck μπορείτε να βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών.  

0 Comment