20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Gotham Knights! Νέα trailers πριν το λανσάρισμα

    Νέα trailers κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες από τη WB Games Montréal για το επερχόμενο action RPG game Gotham Knights, το οποίο έρχεται στις κονσόλες την επόμενη εβδομάδα. Το πρώτο video αποτελεί μια μείξη από in-game σκηνές και animations που παρουσιάζουν τους Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin, όπως και μερικούς κακούς τύπους που θα αντιμετωπίσουν. Το δεύτερο video είναι μια cinematic παρουσίαση με αρκετό ενδιαφέρον για τους fans.

    Το Gotham Knights είναι ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα μετά το θάνατο του Batman, με αποτέλεσμα οι Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin να μεταμορφώνονται στους νέους προστάτες του Gotham City. Οι Knights δεν είναι απλά sidekicks, ούτε αντικαταστάτες, ούτε απομιμήσεις. Κουβαλούν όσα τους δίδαξε ο Batman και αποτελούν το μέλλον της πόλης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 25 Οκτωβρίου 2022.

    Δείτε στη συνέχεια τα trailers που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες:

    Διαβάστε επίσης:

    Οργιάζουν οι φήμες! Ο Phil Spencer αποκάλυψε τη συσκευή game streaming του Xbox

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles