14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Resident Evil: Welcome to Raccoon City-Δείτε το νέο trailer

    Η νέα παραγωγή Resident Evil: Welcome to Raccoon City αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα νέο trailer που επιτρέπει να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στον “εχθρικό” κόσμο της ταινίας και να ζήσουμε τον… εφιάλτη. Η Raccoon City αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τοποθεσίες στον κόσμο του Resident Evil. Ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της “αποκάλυψης”.

    Δείτε το νέο trailer:

    Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που θα δούμε το Resident Evil στη μεγάλη οθόνη. Από το 2000 μέχρι το 2010, ο σκηνοθέτης Paul W.S. Anderson γύρισε 6 ταινίες. Όμως η τελευταία προσπάθεια, σε σενάριο και σκηνοθεσία Johannes Roberts αποτελεί reboot για το franchise. Η ιστορία αυτή τη φορά αναμένεται να μείνει κοντά στο original game. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει: “Με αυτήν την ταινία ήθελα να επιστρέψω στα πρώτα δύο παιχνίδια και να αποδώσω την ατμόσφαιρα που βίωσα ως gamer την πρώτη φορά. Παράλληλα να πω την ιστορία μιας μικρής Αμερικανικής πόλης που βρίσκεται σε πτώση”.

    Στο cast συμμετέχουν οι Kaya Scodelario στον ρόλο της Claire Redfield, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Robbie Amell ως Chris Redfield, Tom Hopper ως Albert Wesker, Avan Jogia ως Leon S. Kennedy, Neal McDonough ως William Birkin και ο Donal Logue στον ρόλο του Chief Irons.

    Διαβάστε επίσης: V For Vendetta: Πιο επίκαιρο από ποτέ; “Remember, Remember the 5th of November!” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles