17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το “The Witcher”! Δείτε το τελευταίο video πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς “The Witcher” και το Netflix μας τροφοδοτεί με νέο υλικό αυξάνοντας τον ενθουσιασμό. Ένα ακόμα video με στιγμιότυπα από τη σειρά κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο επικεντρώνεται στη Yennefer και την Tissaia. Στο trailer παρακολουθούμε μια συνομιλία μεταξύ των δύο γυναικών μετά τη μάχη του Sodden.

    Δείτε το trailer:

     

    Η δημοφιλής σειρά βασίζεται στα βιβλία του Andrzej Sapkowski’s. Τα 8 επεισόδια του «The Witcher» θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από αύριο, 17 Δεκεμβρίου, με τον Geralt of Rivia να συνεχίζει τις περιπέτειές του μέχρι να διασταυρωθεί ο δρόμος του με τη Ciri. Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι στο μέλλον θα ακολουθήσει και 3ος κύκλος, αφού το εν λόγω franchise έχει ήδη πάρει το πράσινο φως.

    Διαβάστε επίσης:

    Twitter: Αυτές είναι οι ταινίες που “ξεσήκωσαν” τους χρήστες το 2021 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles