16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Anybeat: Το κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείς να συζητάς χωρίς ταμπού τα… πάντα!

    Μήπως το ότι το Facebook (ή το Google+) σου ζητούν να χρησιμοποιήσεις το πραγματικό σου όνομα, σε κάνει να αποφεύγεις συγκεκριμένου τύπου συζητήσεις μέσα σε αυτά;

    Τότε μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου και κάπου αλλού και, συγκεκριμένα, στο Anybeat, το νέο κοινωνικό δίκτυο που υπόσχεται να σε αφήσει ελεύθερο να συζητήσεις… χωρίς ταμπού για όποιο θέμα επιθυμείς.

    To Anybeat λανσαρίστηκε τη Δευτέρα και ιδρυτής του είναι ο πρώην CTO του MySpace Music, Dmitry Shapiro. Το νέο κοινωνικό δίκτυο ενθαρρύνει τους χρήστες του να χρησιμοποιούν… ψευδώνυμα, ώστε να είναι πιο απελευθερωμένοι σε αυτά που γράφουν και να μπορούν να πραγματοποιούν συζητήσεις που δε θα έκαναν ποτέ στο Facebook…

    Ο Shapiro ισχυρίζεται πως ως άνθρωποι έχουμε πολλές διαφορετικές ανάγκες που αφορούν την κοινωνικοποίησή μας. Μία από αυτές είναι να επικοινωνούμε με άτομα που γνωρίζουμε και καλύπτεται από κοινωνικά δίκτυα σαν το Facebook ή το Google+. Χρειαζόμαστε, όμως, και ένα μέρος, μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μας, όπου θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε με άτομα που δε γνωρίζουμε, αφήνοντας τον εαυτό μας περισσότερο ελεύθερο. Δίνει, μάλιστα, έμφαση στο γεγονός ότι το Anybeat ενθαρρύνει τη χρήση ψευδώνυμου, αλλά όχι την ανωνυμία, για την αποφυγή προβλημάτων και ανάρμοστων συμπεριφορών.

    Ο ίδιος δηλώνει ότι, στο παρελθόν, υπήρξε λάτρης των AOL chatrooms, που του έδωσαν την ιδέα για τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου, στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να συνομιλεί με ψευδώνυμο με άτομα που δε γνωρίζει, διευρύνοντας τους κύκλους, τις συζητήσεις και τις εμπειρίες του. Τώρα το αν θα πετύχει το εγχείρημά του, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λιγάκι, ώστε να το μάθουμε.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles