19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    AOC και Porsche Design, μια δυνατή συνεργασία!

    Η Porsche Design και η AOC έχουν συνάψει μία συνεργασία που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη και λειτουργική φιλοσοφία σχεδιασμού της Porsche Design με την τεχνολογία αιχμής οθονών της AOC. Μαζί θα φέρουν εξαιρετικές οθόνες gaming στην αγορά, σχεδιασμένες για gamers που αναζητούν την υψηλότερη απόδοση,  διατηρώντας παράλληλα το ενδιαφέρον τους για την προχωρημένη εμφάνιση του gaming εξοπλισμού τους. Η πρώτη Porsche Design AOC AGON gaming οθόνη θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020.

    Το brand Porsche Design είναι συνώνυμο με αποκλειστικά lifestyle προϊόντα και αντιπροσωπεύει την ακρίβεια και την τελειότητα. Η ουσιαστική σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας είναι να βελτιστοποιεί τη μορφή και τη λειτουργία ανακαλύπτοντας νέες και καινοτόμες λύσεις. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο. Χάρη στις εξαιρετικές, υψηλής απόδοσης και μοναδικές οθόνες gaming της AOC Gaming και της premium σειράς AGON, η AOC βρίσκεται στην πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά gaming οθονών.

    Η συνέργεια των δύο εταιρειών, καθώς και των αντίστοιχων τομέων εξειδίκευσής τους, θα οδηγήσουν σε εκπληκτικά προϊόντα που ξεχωρίζουν στο σχεδιασμό όσο και στη  λειτουργικότητα. Η πρώτη Porsche Design και AOC οθόνη gaming θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2020. Με αυτή τη στρατηγική συνεργασία, η Porsche Design εισέρχεται σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς – ο παγκόσμιος όγκος της αγοράς οθονών gaming 144Hz και άνω αυξήθηκε κατά 76% σε ετήσια βάση στο τέλος του 2019. Η συνεργασία προσφέρει στο lifestyle brand την αποκλειστική πρόσβαση σε ένα ενισχυμένο, νεότερο και πολύ εκτεταμένο κοινό-στόχο με μια ισχυρή κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Από μια καθιερωμένη ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οθόνες είναι μια τέλεια μετάβαση από τον αθλητισμό στο δρόμο προς τον «αθλητισμό» στο σαλόνι. Για την AOC θα αποτελέσει μία κομψή προσθήκη στην ευρεία ιστορία σχεδιαστικών προϊόντων, αυτή τη φορά στη συλλογή του gaming.

    Η Porsche Design προσφέρει μία αποκλειστική γκάμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και το gaming είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές σε αυτόν τον κλάδο. Οι οθόνες gaming ταιριάζουν απόλυτα στο χαρτοφυλάκιο των lifestyle προϊόντων μας εμπνευσμένων από την τεχνολογία και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με έναν τόσο ισχυρό και καθιερωμένο συνεργάτη όπως η AOC, ένα από τα κορυφαία brands στην αγορά οθονών παγκοσμίως,” αναφέρει ο Jan Becker, CEO της Porsche Design.

    “Είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο φανταστικό συνεργάτη όπως η Porsche Design. Η σχεδιαστική τους κληρονομιά ταιριάζει τέλεια με τη δική μας τεχνολογία αιχμής οθονών. Πιστεύουμε ότι μαζί, χάρη στις περίφημες και εντελώς μοναδικές οθόνες μας, μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους gamers του κόσμου μία απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού,” προσθέτει ο Nico Vernieuwe, SVP Branded Business at TPV Technology.

    Περισσότερα νέα σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα Porsche Design θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles