18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony ανακοίνωσε την διάθεση του AOSP Android v4.2 Jelly Bean για το Xperia Z

    Η Sony ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του Xperia Z μπορούν να εγκαταστήσουν την επίσημη “pure” έκδοση AOSP (Android Open Source Project) του Android v4.2 Jelly Bean στο αγαπημένο τους κινητό! Η πλειονότητα των χαρακτηριστικών του Xperia Z λειτουργούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με το “pure” περιβάλλον εργασίας του Android v4.2 Jelly Bean.

    Παρέχεται υποστήριξη σε κάρτες μνήμης SD, στις τεχνολογίες WiFi, Bluetooth και GPS ενώ όλοι οι αισθητήρες λειτουργούν θαυμάσια. Η κάμερα επίσης λειτουργεί εξαιρετικά και χωρίς προβλήματα, ωστόσο το λογισμικό για την κάμερα δοκιμάζεται αυτή την στιγμή “εσωτερικά” αφού απαιτεί κάποια binaries που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Sony και η οποία δεν μπορεί να τα διαθέσει αυτή την στιγμή στην ανοιχτή κοινότητα.

    sony-xperia-z-2

    H Sony εργάζεται αυτή την ώρα, για να αντικαταστήσει των δικό της κώδικα με τον πρωτότυπο κώδικα του Android καθώς και να διαθέσει τα σχετικά binaries για να λειτουργεί η τεχνολογία NFC. Μπορείτε να δείτε πως “δουλεύει” το Xperia Z με το “pure” περιβάλλον εργασίας του Android v4.2 Jelly Bean στο παρακάτω video:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles