20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Απανωτές εκρήξεις προκαλεί το GTA 6! Σαρώνει στο YouTube και σπάει το ρεκόρ Guinness

    Το πρώτο trailer για το τεράστιο sequel ανοιχτού κόσμου της Rockstar, Grant Theft Auto VI, κυκλοφόρησε κι απαριθμεί εκατομμύρια προβολές. Αυτό σημαίνει ότι έγινε το δεύτερο μεγαλύτερο video της εταιρείας στο YouTube σε χρόνο ρεκόρ, αφού μιλάμε για λιγότερο από 24 ώρες μετά το ντεμπούτο του. Ωστόσο, η τρέλα δε σταματά εκεί!

    Πιο αναλυτικά, στις 4 Δεκεμβρίου, η Rockstar κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το GTA 6, δηλαδή την πολυαναμενόμενη συνέχεια του GTA 5 του 2013. Το νέο παιχνίδι, που διαδραματίζεται στο Vice City, έρχεται σε PS5 και Xbox Series X/S το 2025. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε ή αν θα υπάρξει έκδοση για PC.

    Αργά το απόγευμα της Τρίτης, την ημέρα πριν η Rockstar κυκλοφορήσει το trailer του GTA 6, το clip διέρρευσε στο διαδίκτυο. Λίγα λεπτά αργότερα, η Rockstar κυκλοφόρησε και το επίσημο, αφού δεν είχε νόημα να περιμένει. Τις τελευταίες 24 ώρες, το trailer προκάλεσε… έκρηξη στο YouTube και πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια views, γεγονός που το καθιστά το βίντεο με τις περισσότερες προβολές της Rockstar στην πλατφόρμα.

    Παράλληλα, τo πρώτο trailer του GTA 6 έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ προβολών για videogame και μπορούμε α μιλάμε επίσημα για Guinness World Record. Η υπηρεσία αναγνώρισε το ρεκόρ με σχετική της ανάρτηση στα social media, που επιβεβαιώνει ότι το GTA 6 είναι το πρώτο trailer αποκάλυψης video game σε προβολές στο YouTube.

    Όπως αναφέρεται επίσης, το εν λόγω video είναι το πρώτο σε θεάσεις με περιεχόμενο πέραν μουσικής στην ιστορία του YouTube, ξεπερνώντας το ρεκόρ του MrBeast στα 59,4 εκατομμύρια θεάσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμο το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition και το 2.1 Update (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles