19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απέραντη Θλίψη! Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο Chadwick Boseman, ο οποίος υποδύθηκε τον Black Panther

    To Hollywood και ο κόσμος του θεάματος θρηνεί, καθώς έφυγε σε ηλικία μόλις 43 ετών ο ηθοποιός Chadwick Boseman, τον οποίο όλοι μας γνωρίσαμε στο ρόλο του ήρωα «Μαύρου Πάνθηρα» στην ταινία: Black Panther της Marvel. O αγαπημένος ηθοποιός πάλεψε με τον καρκίνο του παχέως εντέρου για 4 χρόνια, δίνοντας μια άνιση μάχη από την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να βγει νικητής.

    Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από το επίσημο account του στο Twitter, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Chadwick (που εκτός από το Black Panther, γνωρίσαμε και σε άλλες εξαιρετικές παραγωγές όπως το From Marshall και Da 5 Bloods), όλα αυτά τα χρόνια που πάλευε με τον καρκίνο συνέχιζε να συμμετέχει κανονικά σε ταινίες, παρά τους αφόρητους πόνους, τα χειρουργεία και τις χημειοθεραπείες. Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο προαναφερθέν post, ο Boseman έφυγε ήσυχα στο σπίτι του έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του και μέλη της οικογένειας του. Πολλοί από τους ηθοποιούς που συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες της Marvel έσπευσαν να τον συλλυπηθούν, μεταξύ αυτών η Brie Larson και ο Don Cheadle. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, για εμάς θα είσαι πάντα ο King T’Challa της Wakanda.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles