23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Άπιαστο το Call of Duty: Warzone, καθώς ήδη μετράει περισσότερους από 15 εκατ. gamers!

    Όταν ενώσεις τις λέξεις: Free-to-play, Battle Royale και Call of Duty, τότε μόνο το τελειότερο αποτέλεσμα μπορείς να επιτυχείς… Για αυτό και η κίνηση της Activision Blizzard να φτιάξει την δική της F2P Battle Royale εκδοχή του Call of Duty, ονόματι Warzone, μόνο ως πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί! Δεν χρειάζεται λοιπόν να πούμε σε αυτό το σημείο περισσότερο, καθώς μόλις 4 ημέρες μετά το release του, το Call of Duty κατάφερε να συγκεντρώσει τον αριθμό των 15 και πλέον εκατομμυρίων gamers!

    Αν μη τι άλλο το παραπάνω νούμερο είναι τρομακτικό και για να καταλάβετε το πόσο τεράστια είναι επιτυχία του, μέσα σε μόλις 24 ώρες από το launch του, το Warzone μετρούσε ήδη 6 εκατομμύρια παίκτες, ενώ σε άλλες δύο μέρες είχαν προστεθεί 8 εκατομμύρια ακόμη παίκτες! Το παιχνίδι διαθέτει δύο διαφορετικά multiplayer modes (Plunder και Battle Royale) και υποστηρίζει καθαρόαιμο first-person shooting online multiplayer combat με τη συμμετοχή 150 παικτών! Το Warzone κυκλοφορεί σε PC, Xbox One και PlayStation 4, υποστηρίζοντας μάλιστα cross-platform ανάμεσα στις τρεις μεγάλες κονσόλες. Κάτι μας λέει ότι εδώ έχουμε ένα υποψήφιο Fortnite-killer, φτάνει μόνο να αντέξουν τα δίκτυα γιατί με τόσους gamers που έχουν μείνει σπίτι λόγω του Κορονοϊού (και πολύ καλά κάνουν), αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι Internet Providers στις ευρωπαϊκές χώρες δυσκολεύονται να τιθασεύσουν το traffic που εμφανίζει συνεχώς άνοδο… Αναμφίβολα, η Activision Blizzard με το νέο Battle – Royale CoD, πέτυχε διάνα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles