20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! 13χρονος gamer κατάφερε να “τερματίσει” το ανίκητο Tetris

    Το “ανίκητο” video game Tetris, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, βρήκε τελικά το δάσκαλό του στο πρόσωπο του 13χρονου Willis Gibson, ο οποίος κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης που «νίκησε» επίσημα την αρχική έκδοση του παιχνιδιού της Nintendo, “σπάζοντας” το.

    Τεχνικά, ο Willis – γνωστός και ως “blue scuti” – έφτασε στο σημείο που οι παίκτες αποκαλούν “kill screen”, δηλαδή στο σημείο όπου ο κώδικας του Tetris δυσλειτουργεί και “σπάει” το παιχνίδι. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν μεγάλη νίκη για όποιον πιστεύει ότι μόνο οι υψηλές βαθμολογίες μετράνε, αλλά είναι ένα πραγματικό επίτευγμα στον κόσμο των video games, όπου τα ρεκόρ συμπεριλαμβάνουν την ώθηση του hardware και software στα… άκρα!

    Είναι επίσης μια πολύ μεγάλη στιγμή για τους παίκτες του Tetris, το οποίο πολλοί θεωρούσαν από καιρό ασυναγώνιστο. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή το παιχνίδι δεν έχει ένα συγκεκριμένο τέλος. Τα γνωστά τουβλάκια συνεχίζουν να πέφτουν ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι ο παίκτης στο να τα στοιβάζει σε σειρές που εξαφανίζονται. Οι κορυφαίοι παίκτες συνέχισαν να βρίσκουν τρόπους να επεκτείνουν τα νικηφόρα σερί τους μένοντας στο παιχνίδι για να φτάσουν σε όλο και υψηλότερα επίπεδα, αλλά στο τέλος, το παιχνίδι τους νίκησε όλους.

    Ο Willis κατάφερε στις 21 Δεκεμβρίου να ενεργοποιήσει ένα kill screen στο level 157, το οποίο ο κόσμος του gaming θεωρεί νίκη έναντι του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Σε “τσουχτερή” τιμή θα κυκλοφορήσει το Nintendo Switch 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles