20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Skull and Bones κυκλοφορεί το Φεβρουάριο

    Μπορεί να φαίνεται απίστευτο. Κι όμως είναι αληθινό! Μετά από χρόνια και χρόνια συζητήσεων και αναβολών, το Skull and Bones της Ubisoft απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας! Ναι, καλά καταλάβατε! Ανακοινώθηκε επίσημα στο πλαίσιο των χθεσινών Game Awards.

    Για να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, το πολυσυζητημένο πειρατικό video game είναι επιτέλους έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2024. Οι συνδρομητές του Ubisoft+ και όσοι προπαραγγέλνουν το Skull and Bones θα έχουν τη δυνατότητα του early access τρεις ημέρες νωρίτερα.

    Όπως φανερώνει ο τίτλος, αυτό είναι ένα παιχνίδι που εστιάζει στην πειρατεία. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να σαλπάρει με ένα πειρατικό πλοίο μόνος του ή να συνεργαστεί με 1-2 φίλους. Θα ανοίξει μάχες με οικισμούς και άλλα πλοία, θα “αψηφήσει θρυλικούς πειρατικούς μύθους” και θα αντιμετωπίσει τρομακτικά πλάσματα από τα βάθη της θάλασσας. Εάν κουραστήκατε με το Sea of Thieves, μπορείτε να εγγραφείτε στην κλειστή beta του Skull and Bones, η οποία θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 18 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι έρχεται σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC και Amazon Luna.

    Διαβάστε επίσης:

    The Game Awards 2023: Παιχνίδι της χρονιάς το Baldur’s Gate 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles