24.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Απίστευτο! Μετά το Xbox mini fridge, ήρθε και η… τοστιέρα

    Η τρέχουσα γενιά κονσολών προκάλεσε αναρίθμητα σχόλια σχετικά με την αισθητική της, καθώς το Xbox Series X συγκρίθηκε με ένα ψυγείο, ενώ το PS5 περιγράφηκε ως wireless route από τις αρχές της δεκαετίας του ’00.

    Η Microsoft, με αφορμή το αστείο, γρήγορα κυκλοφόρησε ένα επίσημο Xbox Series X mini fridge, που διατηρεί τα ποτά κρύα και διαθέτει υποδοχή USB για τη φόρτιση του κινητού, καθιστώντας το μια πρακτική συσκευή για ταξίδια, σε αντίθεση με την ίδια την κονσόλα.

    Το 2023, υπήρχαν φήμες για μια νέα συσκευή… κουζίνας, καθώς κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα για μια τοστιέρα Xbox Series S!

    Αποδεικνύεται ότι οι φήμες για την τοστιέρα Xbox είναι αληθινές και η Microsoft είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα συσκευών κουζίνας με θέμα το Xbox! Η τοστιέρα Xbox Series S είναι πραγματική και είναι διαθέσιμη για αγορά από τη Walmart για 39.99 $.

    Η τοστιέρα Xbox Series S χωράει δύο φέτες ψωμί και μπορεί να αλλάξει για να χωρέσει μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως κουλούρια. Διαθέτει έξι ρυθμίσεις θέρμανσης, χρονοδιακόπτη ρολόι και defrost button!

    Διαβάστε επίσης:

    Ένοχη για κακοποίηση παιδιών γνωστή YouTuber – Έδινε συμβουλές διαπαιδαγώγησης (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles