24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Απίστευτο! Στο Microsoft Flight Simulator θα υπάρχουν ΟΛΑ τα αεροδρόμια του κόσμου!

    Η σειρά Microsoft Flight Simulator από τη δεκαετία των 80s, όπου έκανε το ντεμπούτο της είχε πάντοτε ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα και αυτό δεν ήταν άλλο από την υπερβολική έμφαση στη λεπτομέρεια. Αυτό το στοιχείο είναι διαχρονικό, καθώς αποτελεί την καρδιά του gameplay για τον πιο γνωστό προσομοιωτή πτήσεων όλων των εποχών. Για αυτό και στο MS Flight Simulator της νέας εποχής που βρίσκεται under development εδώ και αρκετό καιρό, η λεπτομέρεια είναι κάτι που σαφώς δεν θα μπορούσε να λείπει!

    Σύμφωνα λοιπόν με τον lead game designer, Sven Mestas, το παιχνίδι περιλαμβάνει ΟΛΑ τα αεροδρόμια στον κόσμο, με τον συνολικό τους αριθμό να ξεπερνάει τα 24.000, περιλαμβάνοντας επίσης 37.000 μικρότερης σημασίας! Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι πιλότοι θα απογειωθούν και θα προσγειωθούν σε αμέτρητα αεροδρόμια, είτε αυτά βρίσκονται σε μικρά απομονωμένα νησιά είτε σε μεγάλα διεθνή αεροδρόμια, τα οποία εξυπηρετούν εκατομμύρια επιβάτες. Επιπλέον, αυτό δεν σημαίνει ότι τα αεροδρόμια που θα περιλαμβάνονται στο Microsoft Flight Simulator θα είναι «απλά» άψυχα pixels, αλλά θα σφύζουν από ζωή, με υποστηρικτικά οχήματα και τους επιβάτες να κινούνται διαρκώς. Απλά το επίπεδο της λεπτομέρειας θα είναι από άλλο πλανήτη και σίγουρα ανυπομονούμε να το δούμε από κοντά και να πετάξουμε μαζί του. Για το Microsoft Flight Simulator δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ευελπιστούμε ότι θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles