BREAKING

Απλά εκπληκτική, εκπληκτικά απλή: Φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου χωρίς κόπο με την Canon EOS M200

Η Canon ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη διάδοχο της δημοφιλούς EOS M100 – την Canon EOS M200. Οι αναβαθμίσεις στην συγκεκριμένη mirrorless περιλαμβάνουν τον νεότερο επεξεργαστή Canon DIGIC 8, προηγμένο autofocus και την προσθήκη λήψης video 4K. Με την χρήση ενός φιλικού περιβάλλοντος χειρισμού, αστείρευτες επιλογές δημιουργικότητας και δυνατότητα λήψης ταινιών σε κατακόρυφο format αποτελεί την ευκολότερη αναβάθμιση από την χρήση ενός smartphone με στόχο την δημιουργία φωτογραφιών και video που ξεχωρίζουν.

EOS_M200_b

Αιχμαλωτίστε ακριβείς και εντυπωσιακές εικόνες εύκολα

Η δημιουργία εικόνων που διηγούνται ιστορίες γίνεται εύκολη με την Canon EOS M200. Το βοηθητικό περιβάλλον χειρισμού είναι ιδανικό για όλους όσοι χειρίζονται μια τέτοια φωτογραφική μηχανή για πρώτη φορά, καθώς τους παρέχει χρήσιμες πληροφορίες που τους καθοδηγούν και οδηγίες για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Ο αισθητήρας APS-C 24.1 megapixel είναι μεγαλύτερος από ενός τυπικού smartphone, παράγοντας εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια που είναι ακριβείς και εντυπωσιακές ακόμα και μετά από την περικοπή ή μεγέθυνσή τους για να μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η μηχανή αξιοποιεί το Dual Pixel CMOS AF – μια τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Canon και προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες και video διατηρώντας εκπληκτικά ακριβή τα κινούμενα στοιχεία στο θέμα και προσφέροντας ένα ευχάριστο θόλωμα του υπόβαθρου της κάθε σκηνής. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την φωτογράφιση σε περιπτώσεις όπως party, φεστιβάλ ή κονσέρτο με δυνατότητα λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έως και -4 EV. Η προσθήκη του Eye Detection AF καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη λήψη εικόνων που αποτυπώνουν φυσικές εκφράσεις του προσώπου σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές, διατηρώντας την εστίαση στα μάτια των φωτογραφιζόμενων.

Η εισαγωγή του νεότερου επεξεργαστή της Canon, DIGIC 8, παρέχει νέες λειτουργίες και εξαιρετική ποιότητα. Με μέγιστη ταχύτητα ISO από 100-25600 (με επέκταση στο ισοδύναμο του ISO 51200), ο DIGIC 8 διασφαλίζει την απουσία θολώματος και μειώνει το θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως οι λήψεις σε ένα bar ή σε ένα χώρο συναυλιών.

Ο DIGIC 8 προσθέτει μια νέα διάσταση στην αφηγηματική απεικόνιση, υποστηρίζοντας ταινίες 4Κ με εξαιρετική διαύγεια. Η Canon EOS M200 ενισχύει τις δυνατότητες της αφήγησης με δυνατότητα λήψης time-lapse ταινιών σε 4Κ και λήψης εικόνων από αντίστοιχες ταινίες, ιδανική επιλογή για να αιχμαλωτίσετε με λεπτομέρεια τις αναμνήσεις σας.

Η οθόνη αφής LCD της Canon EOS M200 περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, βοηθώντας τη λήψη εντυπωσιακών selfies σε βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με ένα smartphone. H λειτουργία Self Portrait επιτρέπει ρυθμίσεις για το θόλωμα του υποβάθρου και την φωτεινότητα σε πραγματικό χρόνο. Πρώτη φορά σε μηχανή EOS, το κουμπί για την λειτουργία λήψης ταινίας εμφανίζεται στην οθόνη αφής και είναι τοποθετημένο με τρόπου που επιτρέπει εύκολο χειρισμό για λήψη ταινιών για vlog με την οθόνη σε στροφή 180 μοιρών. Οι ταινίες μπορούν να καταγραφούν και να αναπαραχθούν σε κάθετο προσανατολισμό της μηχανής ώστε να είναι βελτιστοποιημένες για άμεση χρήση στα social media αμέσως μετά τη λήψη τους.

EOS_M200_a

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας:

Η Canon EOS M200 διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις και εργαλεία που δίνουν απεριόριστες δυνατότητες σε εκείνους που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν μια μηχανή για να αποτυπώνουν τις μνήμες τους σε μια φωτογραφία με καλλιτεχνικούς και ευφάνταστους τρόπους, αντί για το smartphone τους. Η EOS M200 διαθέτει τη λειτουργία Creative Assist της Canon, μια σουίτα από εφέ, φίλτρα και εργαλεία προσαρμογής χρώματος που εφαρμόζονται στις φωτογραφίες κατά τη σύνθεση μιας εικόνας ή μετά τη λήψη. Επίσης, δίνεται στους χρήστες η επιλογή να προσθέτουν εφέ στις φωτογραφίες τους, όπως ακριβώς θα έκαναν αν χρησιμοποιούσαν μια εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών, παρέχοντας τους πρόσβαση με μια σειρά από δημιουργικά φίλτρα, όπως το Gray black & white, Fish-eye και Soft Focus.

Η συμβατότητα με μια σειρά προσιτών φακών EF-M που υποστηρίζουν την δημιουργικότητα, αυξάνει τις δυνατότητες της EOS M200 ακόμα περισσότερο. Μια σειρά από δημιουργικές λήψεις είναι εφικτές αξιοποιώντας ευρυγώνιους, τηλεφακούς και macro φακούς EF-M ενώ μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί όλο το εύρος των φακών EOS με τον προσαρμογές EF-EOS M.

Μοιραστείτε τις μοναδικές σας στιγμές οπουδήποτε και αν είστε, οποιαδήποτε στιγμή

Μόλις καταγράψετε την λήψη σας, και την προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αυτή είναι άμεσα διαθέσιμη για  κοινή χρήση, καθώς η Canon EOS M200 συνδέεται απροβλημάτιστα με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth® και Wi-Fi, χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή Canon Camera Connect για iOS και Android. Πλέον, οι εικόνες και τα βίντεο σας μπορούν να μεταφορτωθούν, να αναθεωρηθούν αν το θελήσετε και να «μοιραστούν» με ένα μόνο άγγιγμα. Οι εικόνες μπορούν επίσης να αποσταλλούν αυτόματα σε μια «έξυπνη συσκευή», αμέσως μόλις καταγραφούν. Όσο διάστημα η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί τη λειτουργία Bluetooth, διατηρεί σταθερή σύνδεση με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή επιλέξετε, ακόμη και όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη.

Η εφαρμογή Canon Camera Connect δίνει επίσης τη δυνατότητα για να τραβήξετε από απόσταση με ένα smartphone ή tablet, κάτι που διευκολύνει πολύ τη λήψη ομαδικών φωτογραφιών ή selfie.

Κομψή και συμπαγής για καθημερινή χρήση:

Η Canon EOS M200 είναι μια συμπαγής και ελαφριά κάμερα που μπορεί να μεταφερθεί άνετα οπουδήποτε. Ζυγίζοντας μόλις 299 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης), είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, καθώς απαιτεί περιορισμένο χώρο στην τσάντα σας. Είναι επίσης κομψή και μοντέρνα σε εμφάνιση, διαθέσιμη σε μαύρο ή άσπρο χρώμα με υψηλής ποιότητας δερμάτινο λουράκι για τον ώμο. Η Canon EOS M200 μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά από πολύχρωμα λουράκια ώμου και να συνδυαστεί με τις ενδυματολογικές σας επιλογές.

Η απίστευτα απλή στην χρήση, Canon EOS M200 θα είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και από τους επίσημους αντιπρόσωπους της Canon από τον Οκτώβριο του 2019. Περισσότερες πληροφορίες για την Canon EOS M200: https://www.canon.gr/cameras/eos-m200/

Βασικά  Χαρακτηριστικά:

 • Αισθητήρας APS-C 1 megapixel
  • Καταγράψτε εκπληκτικές λεπτομέρειες, χρώματα και τόνους
 • 4K video και 120fps HD
  • Βίντεο που αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια και φαίνονται υπέροχα στην 4K τηλεόρασή σας
 • Αισθητήρας Dual Pixel CMOS AF
  • Γρήγορος για τη λήψη φωτογραφιών, ομαλή ταχύτητα για λήψη βίντεο
 • Φορητότητα
  • Σας επιτρέπει να τραβήξετε τις μοναδικές σας στιγμές, με τη μηχανή που τους αξίζει
 • Creative Assist
  • Κάνει τις φωτογραφίες σας να δείχνουν επαγγελματικές εύκολα και απλά
 • Bluetooth και Wi-Fi
  • Για κοινή χρήση εικόνων και διαχείριση των αρχείων σας από απόσταση
 • Οθόνη αφής με δυνατότητα περιστροφής 180˚ μοιρών 
  • Για δημιουργικές λήψεις και selfies
 • Ευελιξία κατά τη διάρκεια των λήψεων ταινιών
  • Δυνατότητα καταγραφής της κίνησης σε χρονική ακολουθία

 

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment