21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Από 21 Απριλίου ξεκινούν οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S8, στις 10 Μαρτίου του LG G6

    Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης της Κορέας, η Samsung και η LG έχουν καταλήξει στις ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν να διαθέτουν τις νέες ναυαρχίδες τους σε παγκόσμιο επίπεδο. H LG θα ξεκινήσει την πώληση του G6 στις 10 Μαρτίου, με τα pre-sales να τοποθετούνται χρονικά το διάστημα 2-9 Μαρτίου. Από τη μεριά της η Samsung θα διαθέσει το Galaxy S8 στις 21 Απριλίου.

    Galaxy-S8-vs-LG-G6-cases-840x472

    Η εταιρεία αποφάσισε να μην προβεί στην κυκλοφορία του Galaxy S8 στη Νότια Κορέα μια εβδομάδα νωρίτερα, προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκή αποθέματα συσκευών για όλες τις αγορές.

    Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο ενός παρόχου και προφανώς περιλαμβάνουν και το Galaxy S8+. Επίσης, οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως η Samsung ενδέχεται να αλλάξει τη στρατηγική εμπορικής προώθησης που ακολουθεί και θα περιμένει να δει πώς ανταποκρίνεται η αγορά στο LG G6. Αν η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα θετική, τότε ίσως η Samsung ανοίξει τις προ παραγγελίες νωρίτερα από το αναμενόμενο.

    Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δείχνουν να είναι έγκυρες, με τις εταιρείες να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές, ενώ συμφωνούν και με παλαιότερες φήμες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles