12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Από αύριο στους κινηματογράφους το Scream – Δείτε το trailer πριν την πρεμιέρα

    To νέο Scream αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αύριο, 13 Ιανουαρίου, στους κινηματογράφους, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για το εν λόγω franchise που στιγμάτισε τη δεκαετία του 90. Στο πλαίσιο αυτό, η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer, προκειμένου οι fans να μπουν στο κλίμα πριν την προβολή. Πρωταγωνιστής, για ακόμα μια φορά είναι ο Ghostface, ο οποίος θα επιστρατεύσει νέες τεχνικές με σκοπό να βάλει στο «χέρι» τα επόμενα θύματά του.

    Στην ταινία δίπλα στους Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar, αναμένεται να δούμε και επιστροφές από τις προηγούμενες παραγωγές. Αυτές είναι οι Courteney Cox, Neve Campbell, Marley Shelton και David Arquette.

    Δείτε στη συνέχεια το τελικό trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το έκανε πάλι το… θαύμα του ο Keanu Reeves! Πλήρωσε τα πάντα για να παρευρεθούν φίλοι και συνεργάτες στην πρεμιέρα του Matrix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles