11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Από σήμερα και επίσημα στον κ. Ανδρέα Νικοκλέους τα ηνία της Cyta

    andreas neocleous cyta

    Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για διορισμό του Ανδρέα Νεοκλέους στη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της ΑΤΗΚ, επικύρωσε προχθές Τετάρτη 2 Ιανουαρίου σε συνέδρια του το Υπουργικό Συμβούλιο. Η σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβούλιου δημοσιεύτηκε σήμερα Παρασκευή (04/01/2019) στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας και ο διορισμός του κ. Ανδρέα Νεοκλέους που έγινε με σύμβαση πενταετούς διάρκειας τέθηκε από σήμερα σε  ισχύ. Ήδη σήμερα το πρωί  ο κ. Νεοκλέους βρέθηκε στα γραφεία της ΑΤΗΚ και είχε μια πρώτη επαφή με στελέχη του Οργανισμού.

    Ο κ. Νεοκλέους κατέχει Master Ηλεκτρονικού – Ηλεκτρολόγου Μηχανικού καθώς και διδακτορικό στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Παλαιότερα εργάστηκε στην MTN (από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Νοέμβριο του 2016) και κατείχε τις θέσεις του Διευθυντή της ΜΤΝ Business, του Διευθυντή του τμήματος Customer Experience και του Γενικού Διευθυντή της θυγατρικής εταιρείας πληροφορικής IBSCY Ltd μέχρι τον Νοέμβριο του 2016. Από το 2017 μέχρι και πρότινος, ο κ. Νεοκλέους υπηρετούσε στην εταιρεία Demstar Business Solutions, στην θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικών Υπηρεσιών.

    Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 2000 από την Goldman Sachs, ως Ανώτερος Τεχνικός Αναλυτής, και στη συνέχεια εργάστηκε στην Ελλάδα ως Σύμβουλος Πωλήσεων. Το 2004 μετακινήθηκε στην εταιρεία Ericsson και το 2011 μεταπήδησε στην ΜΤΝ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles