13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Από τις 30 Ιουνίου το Xbox cloud gaming στις smart TVs της Samsung

    Έχει γίνει σαφές το τελευταίο διάστημα ότι έχουμε να δούμε αρκετές αλλαγές στη βιομηχανία του gaming και η Microsoft αποτελεί μια εταιρεία που θα παίξει ενεργό ρόλο σε αυτές. Η εταιρεία προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις που αφορούν τη νέα εποχή, με σημαντικότερη ίσως την Xbox cloud gaming πλατφόρμα της.

    Αρκετά είναι τα καλά νέα για κάθε παίκτη που ενδιαφέρεται, έστω και ελάχιστα, για το cloud και τη βιβλιοθήκη με τους τίτλους του Xbox. Το πιο συναρπαστικό νέο όμως είναι ότι το Xbox Cloud Gaming έρχεται σε κάποια μοντέλα των smart τηλεοράσεων της Samsung.

    Το Xbox Game Pass θα είναι διαθέσιμο στις Samsung smart TVs ως εφαρμογή από τις 30 Ιουνίου. Θα διατίθεται σε 27 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, και θα προσφέρει πρόσβαση στα παιχνίδια της βιβλιοθήκης του Xbox μέσω του cloud. Σε αυτό περιλαμβάνονται παιχνίδια όπως το Fortnite, που θα μπορεί κάποιος να παίξει χωρίς subscription. Με μερικά χρήματα παραπάνω, οι επιλογές επεκτείνονται σε video games όπως τα Flight Simulator, Morrowind και Skyrim.

    Διαβάστε επίσης:

    Ε3: Επιστρέφει με digital και δια ζώσης event το 2023 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles