16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Από τον βραχνά της ιδιωτικοποίησης στο «Πρωτάθλημα Cyta»: Το πιο προβεβλημένο εμπορικο σήμα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου τείνει να αναδειχθεί η Cyta!

    cyta kop sponsor football

    Το πιο προβεβλημένο εμπορικό σήμα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου τείνει να αναδειχθεί η Cyta που όπως ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στην Λευκωσία, συμφώνησε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) να μετονομασθεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το πρωτάθλημα Κύπρου σε «Πρωτάθλημα Cyta». Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta, κος Χρίστος Πατσαλίδης, σε ομιλία του που έγινε στο πλαίσιο της σημερινής δημοσιογραφικής διάσκεψης, επεσήμανε ότι η κίνηση αυτή ικανοποιεί το στόχο για μεγιστοποίηση της αξίας του Οργανισμού και ότι η χορηγία του «Πρωταθλήματος Cyta» αποτελεί μια επένδυση του Οργανισμού που, μετά και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του πακέτου της ΚΟΠ για την περίοδο 2016-19, συμπληρώνει και ενδυναμώνει καταλυτικά την παρουσία της Cyta στο χώρο. Είπε, επίσης, ότι η Cyta, ως ο ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, στηρίζει ενεργά σημαντικούς τομείς της κοινωνίας, όπως είναι ο αθλητισμός.

    Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κος Μιχάλης Αχιλλέως, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η συμφωνία φέρνει τον Οργανισμό ακόμα πιο κοντά στους πελάτες του, φροντίζοντας ώστε να φτάνει στα σπίτια τους το αγαπημένο τους άθλημα. Τόνισε, επίσης, ότι η Cyta στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών και προσφορών από την τηλεόραση, το κινητό, το tablet και το διαδίκτυο, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαιρόφιλου και, παράλληλα, μέσα από διαγωνισμούς, κληρώσεις κλπ, θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να διεκδικήσουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας σε αγώνες και να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο τους άθλημα και δώρα.

    Τέλος ο πρόεδρος της ΚΟΠ, κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης στην ομιλία του εξέφρασε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γιατί από φέτος κιόλας το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας αποκτά ξανά όνομα. Ο νονός του πρωταθλήματος μας,  όπως είπε χαρακτηριστικά, θα είναι η CYTA με την οποία  η ΚΟΠ  κατέληξε σε τετραετή συμφωνία. Η CYTA δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.  Όλοι γνωρίζουμε την προσφορά της προς τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ιδιαίτερα, αλλά και γενικά στην οικονομία του τόπου μας.
    Νιώθουμε περήφανοι, γιατί ένας οργανισμός του μεγέθους της CYTA συνδυάζει άρρηκτα το όνομα της με το δικό μας προϊόν, το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας. Είναι δε, τρανή απόδειξη για την αξία του πρωταθλήματος αλλά και του αθλήματος γενικά, στον εμπορικό μας κόσμο. Το όφελος της CYTA και του ποδοσφαίρου θα είναι αμοιβαίο. Ας μην υπάρξει καμιά αμφιβολία περί τούτου. Χαιρόμαστε δε ιδιαίτερα που τούτο το όφελος το καρπούται μια οντότητα που είναι και αμιγώς Κυπριακή, η CYTA, η CYTA μας. Τέλος όπως επεσήμανε ο κ. Κουτσοκούμνης «Θα πρέπει να αναφερόμαστε όλοι πλέον στο Πρωτάθλημα CYTA, γιατί αυτή θα είναι η επίσημη ονομασία του πρωταθλήματος μέχρι το 2019».

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι  δεν έγινε καμία αναφορά στις οικονομικές παραμέτρους  και το κόστος της συγκεκριμένης συμφωνίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles