24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Απογείωσε το στυλ σου με το HUAWEI WATCH GT4! To απόλυτο high-tech ρολόι που είναι… trendsetter!

    Η αγορά ενός έξυπνου ρολογιού δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν άνδρα ή μια γυναίκα που αναζητά το επόμενο, αγαπημένο fashion item. Ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι να βρεθεί ένα smartwatch, υψηλής αισθητικής, που να προσφέρει έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης, συμπληρώνοντας το στιλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και αυτό το smartwatch δεν είναι άλλο από το HUAWEI WATCH GT4!

    H Δούκισσα Νομικού – επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, είναι η Ambassador της HUAWEI για το GT4 στη χώρα μας στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του HUAWEI WATCH GT4 και μας παρουσιάζει τους λόγους που το HUAWEI WATCH GT4, είναι το απόλυτο wellbeing εργαλείο τεχνολογίας, το οποίο μας εξασφαλίζει υγεία και ευεξία!

    Όταν τα smartwatches μεταμορφώνονται σε fashion item

    Πράγματι, η μόδα με την τεχνολογία στις μέρες μας έχουν στενή σχέση. Παρόλα αυτά, είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί στην αγορά ένα «έξυπνο» ρολόι που να ξεχωρίζει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις fitness λειτουργίες του, να προσφέρει ολοκληρωμένη παρακολούθηση υγείας, προηγμένη συνδεσιμότητα, ενώ ταυτόχρονα να παραπέμπει σε ένα πολύτιμο κόσμημα που συνδυάζεται άψογα με κάθε outfit. Στην περίπτωση του HUAWEI WATCH GT4 φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή, αφού αποτελεί ένα elegant κομμάτι που εξυπηρετεί τον πολυάσχολο τρόπο ζωής, συνδυάζοντας το τρίπτυχο performance, comfort και style. Ο σχεδιασμός του τελευταίου flagship smartwatch του κινέζικου «κολοσσού» είναι άξιος αναφοράς, καθώς αποκαλύπτει το όραμα της εταιρείας να οδηγήσει τα wearables σε ένα επαναστατικό μέλλον -απόλυτα συνυφασμένο με τη μόδα- στο οποίο η τεχνολογία θα δίνει νέα πνοή σε κάθε στιλ. Ποιος είπε άλλωστε ότι η τεχνολογία εξυπηρετεί μόνο καθημερινά ζητήματα; Στην περίπτωση του HUAWEI WATCH GT4, ο κάθε fashion lover μπορεί να αποκτήσει ένα μοναδικό gadget με το οποίο θα είναι σε θέση να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς του, χωρίς να στερηθεί καινοτόμα health και sports features.

    Classic meets new!

    Το HUAWEI WATCH GT4, με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Classics Evolved, είναι διαθέσιμο στην εκδόση των 46mm σε μαύρο, καφέ, πράσινο και γκρι χρώμα και των 41mm σε λευκό, Light και Gold Silver. Με την πρώτη ματιά που θα ρίξει κάποιος στα νέα smartwatches της Huawei καταλαβαίνει ότι η σειρά HUAWEI GT4 αντιπροσωπεύει το επαναστατικό πνεύμα της μόδας, όπου η πρόοδος είναι η μόνη σταθερά και τα όρια πιέζονται συνεχώς. Πρόκειται για ένα ρολόι που θα καλύψει τις προτιμήσεις του πολυάσχολου επιχειρηματία, του fashion icon αλλά και του fitness enthusiast.

    Το HUAWEI WATCH GT4 46mm παραπέμπει σε παραδοσιακά ρολόγια πολυτελείας, καθηλώνοντας με το ξεχωριστό σχεδιασμό του. Σε αυτή την έκδοση πρωταγωνιστεί η τολμηρή ενσωμάτωση μιας οκταγωνικής στεφάνης ρολογιού, η οποία είναι στιβαρή και προσδίδει ενέργεια και αυτοπεποίθηση στο χρήστη. Από την άλλη πλευρά, το HUAWEI WATCH GT4 στην έκδοση των 41mm μοιάζει με ένα πολύτιμο μενταγιόν, ένα πραγματικά κομψό κόσμημα. Το εξωτερικό χρυσό bezel αποτελεί τη glam «πινελιά» στη συνολική εμφάνιση της πρόσοψης του ρολογιού, που χρειάζεται κάθε χρήστης που δίνει σημασία μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

    Fashion & Status Symbol!

    Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του GT4, που το καθιστά «απόλυτο» fashion item είναι η δυνατότητά του να μεταμορφώνεται με μοντέρνες προσόψεις και λουράκια που προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη. Για έναν style-conscious χρήστη, που απεχθάνεται τα ογκώδη smartwatches, επιθυμεί όμως όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα ενός έξυπνου ρολογιού, το HUAWEI WATCH GT4 είναι… μονόδρομος. Πρόκειται για ένα «σύμβολο» της σύγχρονης δεξιοτεχνίας, με μια γοητεία που παραμένει διαχρονική.

    Ξεκλειδώστε τα μυστικά του HUAWEI WATCH GT 4 και μάθετε περισσότερα για τις εξελιγμένες δυνατότητές του, διαβάζοντας έναν σούπερ οδηγό, κάνοντας click εδώ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles