17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε η μυστηριώδης 3η κονσόλα Xbox – Γιατί δεν κυκλοφόρησε

    Ο CEO του τμήματος gaming της Microsoft Phil Spencer αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το Xbox ετοίμαζε μια 3η streaming κονσόλα, όμως η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει το project και να αφοσιωθεί σε κάτι διαφορετικό.

    Ο Spencer συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν πολύ πιο ακριβή από αυτό που θέλαμε όταν την κατασκευάσαμε με το hardware που είχαμε μέσα», αναφερόμενος στη μυστηριώδη κονσόλα που εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στα ράφια του γραφείου του. «Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε ένα streaming app για έξυπνες τηλεοράσεις», συμπλήρωσε.

    Η Microsoft πρόσφατα παρουσίασε ένα Xbox TV app σε συνεργασία με τη Samsung αντί για την 3η της κονσόλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το project έχει ακυρωθεί δια παντός. Ο Spencer αποκάλυψε ότι προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να πέσει το κόστος, αφού η Microsoft επιθυμεί να μην υπερβεί τα 129 δολάρια για τη συσκευή Xbox streaming.

    Διαβάστε επίσης:

    God of War Ragnarok: Εξωπραγματικές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles