15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε η τετραπλή κάμερα του Samsung Galaxy A13 4G

    Στην διάθεση όλων βρίσκονται πλέον μερικές νέες live εικόνες του πίσω μέρους από την επερχόμενη έκδοση Galaxy A13 4G της Samsung. 

    Σύμφωνα με τις εικόνες που έλαβε η ιστοσελίδα 91mobiles, το πίσω πάνελ έχει την επωνυμία A13 LTE στην κάτω πλευρά του και η εικόνα επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο θα διατίθεται σε επιλογή γκρι χρώματος με γυαλιστερό φινίρισμα. Η αποκοπή της κάμερας στο πίσω μέρος υποδεικνύει ρύθμιση τετραπλής κάμερας μαζί με LED φλας. Ο διακόπτης έντασης βρίσκεται στη δεξιά μεριά του τηλεφώνου, ενώ η σίτα των ηχείων, η υποδοχή ήχου 3,5 mm και η θύρα USB Type-C μπορούν να παρατηρηθούν στο κάτω μέρος.

    Ας υποθέσουμε ότι αυτή η διαρροή αποδεικνύεται ακριβής. Σε αυτήν την περίπτωση, η επερχόμενη σειρά Galaxy A13 μπορεί να είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων διαρροών σχετικά με το νέο μοντέλο σε  τέσσερις χρωματικές παραλλαγέςμαύρο, μπλε, λευκό και πορτοκαλί. Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη προδιαγραφές του Galaxy A13 4G, αναμένουμε ότι θα έχει παρόμοιες προδιαγραφές με το αντίστοιχο 5G, εκτός από ένα SoC 4G και μια πρόσθετη κάμερα.

    Σε συνέχεια των παραπάνω, να πούμε ότι σύντομα κάποιες αγορές θα υποδεχτούν και το Samsung Galaxy A13 5G που θα τροφοδοτείται από το  MediaTek Dimensity 700 SoC σε  συνδυασμό με 4 GB ή 6 GB RAM και 64 GB ή 128 GB ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης.

    Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει οθόνη IPS των 6,48 ιντσών με ανάλυση FHD+. Θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα τριπλής κάμερας με κύριο φακό 50MP, εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 5MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Θα φιλοξενεί εσωτερικά μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης 25 W.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles