20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το πρώτο συναρπαστικό trailer του τηλεοπτικού Halo! Στις 24 Μαρτίου η πρεμιέρα

    Η Paramount, θέλοντας προφανώς να κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένους τους λάτρεις του Halo, παρουσίασε το πρώτο εκρηκτικό trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει αίσθηση.

    Σύμφωνα με το story, η τηλεοπτική μεταφορά του Halo θα εστιάζει στη σύγκρουση ανάμεσα στη United Nations Space Command και στους εξωγήινους Covenant. H σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Pablo Schreiber, ο οποίος θα υποδυθεί τον John-117 (aka Master Chief), ενώ στο ρόλο της Cortana θα δούμε την Jen Taylor (η οποία έχει δανείσει τη φώνη της στη γνωστή AI assistant στον κόσμο των games). Το τηλεοπτικό Halo θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου.

    Πάρτε μια γεύση από το trailer και πωρωθείτε ελεύθερα!

    Διαβάστε επίσης:

    Τελικό trailer για το Uncharted – Καταιγιστική δράση με τον Tom Holland να δίνει ρεσιτάλ ως Nethan Drake!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles