20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το The Rogue Prince Of Persia – Δείτε το video

    Οι φήμες τελικά ήταν αληθινές! Το The Rogue Prince of Persia είναι πραγματικό και αναπτύσσεται από την Evil Empire, συνεργάτιδα εταιρεία της Dead Cells.

    Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Triple-i Initiative, το νέο παιχνίδι Prince of Persia έρχεται στο Steam Early Access στις 14 Μαΐου 2024. Άλλες πλατφόρμες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι όταν πραγματοποιηθεί η πλήρης κυκλοφορία, θα το δούμε στις κονσόλες.

    Η Evil Empire συνδυάζει το “challenging αλλά accessible” platforming και εφαρμόζει στη σειρά την roguelite φόρμουλα προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα εντυπωσιακά ακροβατικά της σειράς. Στο επερχόμενο game θα πρέπει να σώσετε την Περσία από μια εισβολή των Χουν και να γίνετε ήρωας.

    Το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικό, επιδεικνύοντας εκείνο το χαρακτηριστικό στυλ τέχνης της Evil Empire — αλλά αυτή τη φορά, αντί για pixels, το Prince of Persia έχει προχωρήσει περισσότερο.

    Ας δούμε, στη συνέχεια, το πρώτο trailer του The Rogue Prince of Persia:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles