15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλύπτεται το Samsung Galaxy A82 με την περιστρεφόμενη κάμερα

    Απ’ότι φαίνεται πλησιάζουμε στο λανσάρισμα μιας νέας συσκευής Galaxy από τη Samsung, ενός premium mid-ranger ονόματι Galaxy A82.

    Οι νεότερες διαρροές κάνουν λόγο για περιστρεφόμενη κάμερα με έναν ειδικό μηχανισμό, για τον αντικαταστάτη του Galaxy A80 (main photo). Πλέον, χάρη και στο Geekbench, ξέρουμε οτι το A82 θα έχει το Qualcomm Snapdragon 855+ chipset στο εσωτερικό του, το οποίο παρουσιάστηκε στα τέλη του 2018 και παρ’ότι προσφέρει υψηλές επιδόσεις ακόμα και σήμερα, δεν υποστηρίζει 5G. Ωστόσο, κατασκευάζεται στα 7nm και έτσι έχει σχετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

    Επιπλέον, η συσκευή με model number SM-A826S θα έχει Android 11 και 6GB RAM. Δυστυχώς αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το επερχόμενο μοντέλο της Samsung αλλά η εμπειρία λέει πως η συσκευή είναι “κοντά”…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles