18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy S21 FE στις 8 Σεπτεμβρίου!

    Με την Apple να είναι έτοιμη να αποκαλύψει το iPhone 13 στις 14 Σεπτεμβρίου όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές είναι λογικό και η Samsung να μην μείνει απλός… θεατής. Για αυτό και σύμφωνα με τον tipster Mauri QHDμ ο οποίος συνήθως πέφτει μέσα στις προβλέψεις του, το Galaxy S21 FE πρόκειται να ανακοινωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, με το release του να τοποθετείται κοντά στον Οκτώβριο.

    Αναμφίβολα, εάν ισχύουν τα παραπάνω, η κορεατική εταιρεία φιλοδοξεί με αυτή τη κίνηση να μην συμπέσει με την ανακοίνωση του iPhone 13 που μοιραία συγκεντρώνει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και τελικά αυτό που μένει να δούμε εάν ο insider και οι πληροφορίες που επικαλείται έχουν λογική βάση. Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει η πιο οικονομικά προσιτή ναυαρχίδα της Samsung θα διαθέτει οθόνη στις 6.4 ίντσες με υποστήριξη στα 120Hz, selfie camera στα 12MP, triple camera setup (32MP main + 12MP Ultrawide + 8MP telephoto), Qualcomm Snapdragon 888 chipset και μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.370mAh. Παράλληλα, η FE έκδοση του Galaxy S21 θα διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, θα διαθέτει μια MicroSD slot και θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα: Λευκό, πράσινο, γκρι, βιολετί και μπλε.

    Εφόσον οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει βγουν αληθινές, η συσκευή θα κοστίζει γύρω στα 699 δολάρια και σίγουρα θα παίξει πολύ δυνατά στην κατηγορία value for money.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles