25.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Αποκλειστικά για fans! Αυτά είναι τα παπούτσια του Spider-Man

    Το Marvel’s Spider-Man 2 αποτελεί έναν τίτλο που οι κάτοχοι PS5 αναμένουν με αγωνία αυτή την περίοδο. Το sequel έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να πειραματιστούν με τον Peter Parker και το Miles Morales σε μια ολοκαίνουρια περιπέτεια. Λίγο πριν την κυκλοφορία του video game από την Insomniac, έγινε γνωστή μια ιδιαίτερη συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι τα παπούτσια του Spider-Man και όχι μόνο!

    Πιο συγκεκριμένα, η Adidas ένωσε τις δυνάμεις της με τη Marvel, τη Sony Interactive Entertainment και την Insomniac Games αποκαλύπτοντας τα αντρικά sneakers adidas x Marvel Spider-Man Ultra 4D. Οι fans, προκειμένου να αποκτήσουν τα παπούτσια του αγαπημένου τους ήρωα που θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Οκτωβρίου, θα πρέπει να πληρώσουν 220 δολάρια. Όσον αφορά το σχεδιασμό τους, τα εν λόγω αθλητικά ενσωματώνουν το χαρακτηριστικό κόκκινο και μπλε χρώμα του Spidey και το εμβληματικό σύμβολο της αράχνης, μαζί με επιπλέον λεπτομέρειες που αποτίνουν φόρο τιμής στο διάσημο ήρωα.

    Τα παπούτσια διαθέτουν την υπογραφή 3D-printed 4D και σύμφωνα με την εταιρεία, εγγυώνται «απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα σε σκληρές ή ανώμαλες επιφάνειες». Το ζευγάρι είναι επίσης κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένα υλικά. Η νέα συλλογή έχει σαν θέμα τη στιγμή όπου η στολή του Peter Parker κατακλύζεται από το Venom. Εκτός από τα παπούτσια, περιλαμβάνει μπλουζάκια και πολλά άλλα κομμάτια.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποστολή Artemis III: Και οι αστροναύτες φορούν… PRADA (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles