15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκτήστε το κομψό και προσιτό Samsung Galaxy Tab S6 Lite

    Sponsored by Samsung

    Αν αναζητάτε ένα όμορφο και οικονομικό tablet που θα σας φανεί χρήσιμο τόσο στην εργασία σας όσο και στις απαραίτητες στιγμές ψυχαγωγίας, το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι η επιλογή σας.

    Πρόκειται για μία κομψή πρόταση με ελαφρύ σώμα και οθόνη 10,4 ιντσών με ιδιαίτερα λεπτά bezels, που υποστηρίζει την τελευταία έκδοση του One UI, ειδικά βελτιστοποιημένη για τη μεγαλύτερη οθόνη του tablet. Είναι μία συσκευή κατάλληλη για τη λήψη σημειώσεων, όταν το χρειάζεστε, που φροντίζει ωστόσο και για την απόλαυση του αγαπημένου σας ψυχαγωγικού περιεχομένου, στο σπίτι ή εν κινήσει.

    Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ανανεωμένου S Pen, που είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο ένα κλασικό στιλό ενώ έχει βάρος μόλις 7,03 γραμμάρια, το Galaxy Tab S6 Lite αποτελεί ιδανική επιλογή για τη λήψη σημειώσεων, αλλά και τη διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών. Το νέο S Pen διαθέτει παράλληλα βελτιωμένο χρόνο απόκρισης, αλλά και μύτη 0,7 χιλιοστών που εξασφαλίζει ακρίβεια, ενώ επιπλέον δε χρειάζεται φόρτιση και, μετά τη χρήση του, μπορείτε να το προσαρτήσετε μαγνητικά στο πλάι του tablet ή στην ειδικά σχεδιασμένη θήκη της συσκευής.

    Σε συνεργασία με την εφαρμογή Samsung Note, οι χειρόγραφες σημειώσεις σας μετατρέπονται άμεσα σε ψηφιακό κείμενο. Προσθέτοντας ετικέτες έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα σημειώσεις, ενώ μπορείτε να επισημάνετε αποσπάσματα ή να μεγεθύνετε σημειώσεις έως και το 300%, αλλά και να τις αποθηκεύσετε ως PDF, JPG ή αρχείο word.

    Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Tab S6 Lite, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM, 64 ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κεντρική κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα 5ΜP, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 7.040mAh. Ενσωματωμένα θα βρείτε διπλά ηχεία οριζόντιου προσανατολισμού από την AKG, ενώ υποστηρίζεται το Dolby Atmos.

    Μέσω του Auto Hotspot μπορείτε να συνδέσετε με ασφάλεια το tablet σας με ένα Galaxy smartphone για να μοιράζεστε εύκολα δεδομένα, χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις, αναζήτηση, και περίεργους κωδικούς πρόσβασης, ενώ, παράλληλα η συσκευή έχει τη δυνατότητα να συγχρονίζει με το Galaxy smartphone σας, ώστε να μη χάνετε καμία εισερχόμενη κλήση, αλλά και να απαντάτε σε μηνύματα μέσω του Quick Panel.

    To Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (Oxford Gray και Angora Blue) συμπεριλαμβανομένου του αντίστοιχου χρώματος S Pen στη συσκευασία, καθώς και προαιρετική προστατευτική θήκη που πωλείται ξεχωριστά. Επίσης παρέχει 4 μήνες δωρεάν YouTube Premium για μουσική χωρίς διακοπές.

    To YouTube Premium είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.  To AKG είναι εμπορικό σήμα της Harman International Industries, IncorporatedΆλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles