21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποκτήστε το οικονομικό σετ της Conceptum με web camera και BLACK DRAGON Headset

    Οι ανάγκες της τηλεργασίας που έχουν προκύψει, αλλά και της αυξημένης επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω βιντεοεφαρμογών είναι μεγάλες αυτό το διάστημα, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της εξάπλωσης πανδημίας του κορωνοϊού. Ιδανικές αγορές είναι, φυσικά, οι web cameras όπως επίσης και τα ακουστικά που είναι απαραίτητα γι’ αυτού του τύπου τις επικοινωνίες σας. Η Conceptum φροντίζει με προϊόντα που θα καλύψουν αυτές σας τις ανάγκες και μάλιστα με έξυπνο τρόπο, προσφέροντάς σας web cameras 2 σε 1, που μπορούν να λειτουργήσουν και ως action cameras όταν με το καλό καταφέρουμε να ετοιμάσουμε τις επόμενες εξορμήσεις μας. Αλλά και με ένα ζευγάρι ακουστικά BLACK DRAGON για τις ηχητικές σας ανάγκες.

    Έτσι, η Conceptum GoCam Extreme 510T1 αποτελεί μία πρόταση που διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD 2”, καταγραφή video με ανάλυση 1920 x 1080 pixels στα 15 fps και με ανάλυση 1280 x 720 pixels στα 30 fps, φωτογραφία έως 3MP με φακό υψηλής ευκρίνειας και ευρυγώνιος 90°. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται σετ αξεσουάρ και αδιάβροχη θήκη.

    H Conceptum GoCam Extreme QH3+ διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2 ιντσών LCD, καταγραφή video 4K 30FPS(H.264), αισθητήρα IMAX179, δυνατότητα φωτογραφιών 16M JPEG και φακό 170°/6G. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται σετ αξεσουάρ και αδιάβροχη θήκη.

    Τα Conceptum Black Dragon αποτελούν να ζευγάρι ακουστικά άνετα και εργονομικά, με δυνατό και καθαρό ήχο, ενσωματωμένο μικρόφωνο και φωτισμό μέσω USB σύνδεσης. Διαθέτουν ειδικό καλώδιο για PS4 και XBOX controllers.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles