18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Απολαύστε το νέο εκρηκτικό full trailer του Deadpool 2!

    Λίγοι ίσως να ήταν εκείνοι που θα περίμεναν ότι το πρώτο Deadpool θα σημείωνε τόσο τεράστια επιτυχία! Κάτι οι έξυπνοι και ξεκαρδιστικοί διάλογοι, κάτι η απίθανη ερμηνεία του Ryan Reynolds και από «outsider», η περιπέτεια του εκκεντρικού μεταλλαγμένου κυριολεκτικά έσπασε τα ταμεία! Γι’ αυτό όπως αντιλαμβάνεστε η κυκλοφορία ενός sequel δεν θα μπορούσε παρά να λογιστεί ως ένα… φυσικό επακόλουθο.

    661417-648705-deadpool-2

    Στο Deadpool 2, νέες προκλήσεις περιμένουν τον αγαπημένο μεταλλαγμένο, καθώς καλείται να δει τι παίζει με τον Cable (Josh Brolin), έναν mutant που κυριολεκτικά εμφανίζεται από το πουθενά και αναστατώνει τους πάντες. Έτσι λοιπόν ο αθυρόστομος ήρωας θα τα βάλει (εκτός από τον Cable) με… ninjas, την Yakuza, αλλά και έναν επικίνδυνο εχθρό για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το παραμικρό, παρά μόνο ότι θα τον υποδύεται ο Jack Kesy. Όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer, o Deadpool φαίνεται να έχει στο πλευρό του και μία νέα ομάδα από X-Men, οι οποίοι δείχνουν έτοιμοι για όλα. Φυσικά, όπως και στην πρώτη ταινία, έτσι κι εδώ το χιούμορ φτάνει και περισσεύει και οι σκηνές δράσης που είδαμε στο trailer, αν μη τι άλλο μας ξεσήκωσαν για τα καλά! To Deadpool 2 κυκλοφορεί στις 18 Μαΐου και κάτι μας λέει ότι θα είναι ένα από τα μεγάλα κινηματογραφικά blockbusters της φετινής χρονιάς! Καθίστε αναπαυτικά, πατήστε το play και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles