18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Απομονώστε τη φασαρία χάρη στα νέα neckband ακουστικά WI-1000XM2 της Sony

    Η Sony παρουσίασε στην IFA 2019 τα ακουστικά WI-1000XM2, που συνδυάζουν κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου και κορυφαία ποιότητα ήχου σε ένα κομψό neckband.

    WI-1000XM2_S_HandsFreeCalling-Large

    Η απόλυτη ησυχία

    Βυθιστείτε στη μουσική και απομονώστε τον θόρυβο του περιβάλλοντος με τα WI-1000XM2 που προλαμβάνουν έξυπνα, παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τον ήχο του περιβάλλοντος. Η σταθερή κατασκευή μαζί με τον κυρτό σχεδιασμό των ακουστικών παρεμποδίζουν τον θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον, ενώ η τεχνολογία «Dual Noise Sensor» «εξουδετερώνει» οποιοδήποτε θόρυβο. Ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD της Sony QN1 ακυρώνει τον ήχο, με αποτέλεσμα βελτιωμένα επίπεδα καταστολής θορύβου. Ακόμα και ο θόρυβος του περιβάλλοντος χώρου της καμπίνας ενός αεροσκάφους εξουδετερώνεται, χάρη στη λειτουργία βελτιστοποίησης της ατμοσφαιρικής πίεσης – «Atmospheric Pressure Optimising». Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης με απόλυτη καθαρότητα, καθώς η λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλα υψόμετρα.

    WI-1000XM2_Placed_B-Large

    Υψηλής ποιότητας ήχος

    Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική όπως ποτέ άλλοτε, με εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας με τα WI-1000XM2. Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα νέα αυτά ακουστικά με στήριξη λαιμού (neckband) περιλαμβάνουν το σύστημα «HD Hybrid Driver» που περιλαμβάνει ένα δυναμικό driver 9χιλ. και έναν «Balanced Armature» οδηγό. Αυτό δημιουργεί εκπληκτικές και ευρείες συχνότητες αναπαραγωγής μουσικής, για καθαρό ήχο από βαθιά μπάσα μέχρι και ευαίσθητους υψηλούς τόνους. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 διαθέτει επεξεργαστή σήματος ήχου (Audio Signal Processing) 32-bit, υψηλής ποιότητας μετατροπή ψηφιακού ήχου σε αναλογικό και ενισχυτή ακουστικών. Αυτό εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά αναλογίας σήματος και θορύβου, με χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης, για αναπαραγωγή μουσικής με εξαιρετική ποιότητα. Ο μηχανισμός βελτίωσης ψηφιακού ήχου HX (DSEE HX) αναβαθμίζει συμπιεσμένα αρχεία ψηφιακής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των μορφών MP3, για να σας φέρει πιο κοντά στην ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης.

    Άνετη Ακρόαση

    Τα WI-1000XM2 προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση, αφού φέρουν ιμάντα στήριξης λαιμού από σιλικόνη για ευέλικτη τοποθέτηση και ελαφρύτερο βάρος. Τα ακουστικά τοποθετούνται βαθιά στο αυτί χάρη στον κυρτό σχεδιασμό τους με γωνίες, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όλη την μέρα με άνεση.

    WI-1000XM2_CarryingCaseStore_B-Large

    Επανάσταση στην Εμπειρία Ακρόασης

    Τα WI-1000XM2 έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 10 ώρες, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική αδιάκοπα όλη την ημέρα. Με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, η 10λεπτη φόρτιση που διαθέτουν, σάς προσφέρει χρόνο αναπαραγωγής 80 λεπτών.

    Τα WI-1000XM2 προσφέρουν εύκολη λειτουργία χάρη στο panel ελέγχου, που διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο διευκολύνοντας τις hands-free κλήσεις, λόγω του ενσωματωμένου ειδικού μικροφώνου που φέρει το ίδιο panel ελέγχου. Με την ολοκλήρωση της ακρόασής σας, αποθηκεύστε τα ακουστικά σας εύκολα, χωρίς μπέρδεμα καλωδίων, χάρη στους μαγνήτες που ενώνουν τα ακουστικά για εύκολη χρήση.  Τοποθετήστε τακτοποιημένα και με απόλυτη ακρίβεια τα ακουστικά σας στην ειδική, υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, στην οποία μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε ένα καλώδιο ήχου, καλώδιο USB και προσαρμογέα βύσματος για ψυχαγωγία κατά την διάρκεια πτήσεων.

    Αυτά τα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με την ειδική εφαρμογή Sony | Headphones Connect για να μπορείτε να προσαρμόσετε εξαιρετικά εύκολα την μουσική σας.

    Το μοντέλο WI-1000XM2 θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles