BREAKING

23

Αποστολή στο Λονδίνο για το νέο iPad

London 20:00:>>> Athens 22:00

Δεν έχεις χορτάσει μετά το πρώτο unboxing και το πρώτο hands-on του Άγγελου Σφακιανάκη στο νέο iPad. Δες το υλικό που μας έστειλε από το άνοιγμα του καταστήματος της Apple στη Regent Street σήμερα το πρωί όταν ο κόσμος "εισέβαλλε" για να αποκτήσει το νέο iPad, μετά από ώρες αναμονής στην ουρά.

London 15:00:>>> Athens 17:00

Ήρθε η ώρα για τον Άγγελο να κάνει το πρώτο hands-on στη συσκευή. Μπορείτε να το δείτε στο ξεχωριστό ποστ που έχουμε ανοίξει εδώ μαζί με τις πρώτες του εντυπώσεις.

London 03:31>>> Athens 05:31

London 00:31>>> Athens 02:31

To πήραμε! Για κάποιο λόγο δεν έχει ανέβει η φωτογραφία, αλλά δεν πειράζει. Τρέχουμε στο ξενοδοχείο και σε πολύ λίγες ώρες θα έχετε το πρώτο unboxing του νέου iPad, made in Greek ;)

London 00:21>>> Athens 02:21

Η παραδοση...

London 00:11>>> Athens 02:11

(σ.σ. Είναι μακρύς ο δρόμος για το νέο iPad ε;)


London 00:05>>> Athens 02:05

Πάρε κόσμε!

London 00:01 >>> Athens 02:01

Μολις σας εξασφαλισα ενα iPad :)


London 23:47 >>> Athens 01:47

Περισσοτερα απο 100 ατομα στην ουρα για το νεο iPad. Ναι θα το παρω τελικα στις 12 και 1 λεπτο απο την αλυσιδα PC World :) Ετοιμαστειτε για unboxing...


London 22:35 >>> Athens 00:35

Το iPad στην αλυσίδα PC World από τις 12 τη νύχτα! Το λέει ξεκάθαρα και το σχετικό ταμπελάκι. Στην ουρά λοιπόν και εδώ. Και ότι γίνει...

London 21:47 >>> Athens 23:47

Ξεκινανε οι προετοιμασιες. Εχουν μεινει μολις 12 ωρες για τη διαθεση του απο τα Apple Stores. Συντομα θα παρω και το δικο σας ;)

London 21:41 >>> Athens 23:41

 

London 21:41 >>> Athens 23:41

50 άνθρωποι στην ουρά μέχρι τώρα. Στο λανσάρισμα του iPhone 4S αυτή την ώρα ήταν τουλάχιστον οι διπλάσιοι...

London 19:41 >>> Athens 21:41

Σε 1 ώρα και κάτι κλείνει τις πόρτες του το Applestore εδώ στο Λονδίνο. Θα ανοίξει πάλι στις 8 το πρωί. Μέχρι τώρα η ουρά μετράει περίπου 40 άτομα...

London 18:57 >>> Athens 20:57

Οι πρώτοι στην ουρά ευελπιστούν να μοσχοπουλήσουν θέση ή iPad. Ότι έρθει πρώτο...

London 18:52 >>> Athens 20:52

Ακόμα η ουρά παραμένει πολύ μικρή σε σχέση με αυτή του iPhone 4S. Δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα κρίση - λέμε τώρα...


London 18:30 >>> Athens 20:30

London 17:15 >>> Athens 19:15

Βαλτός από τη Google;  Μπα, λάτρης του Android που πουλάει τη θέση του.

London 17:12 >>> Athens 19:12

Έχουν αρχίσει ήδη οι συνεντεύξεις από τοπικά media. Το πρωί θα έρθουν και οι μεγάλοι :)

London 17:05 >>> Athens 19:05

Η παλιά καλή γάτα... Για την ιστορία, μέχρι αυτή την ώρα περίμενε συγκριτικά  πολύ περισσότερος κόσμος για το iPhone 4S. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει στη συνέχεια...

London 16:38 >>> Athens 18:38

Inside Apple Store. Τίποτα δεν μαρτυράει τι θα επακολουθήσει το πρωί. Δηλαδή σχεδόν...


London 16:38 >>> Athens 18:38

Ατμόσφαιρα γηπέδου... Ο πιτσιρικάς ισχυρίζεται οτι ένα μαγαζί στην Tottenham Court Road, το PC World, θα έχει το νέο iPad στις 12 το βράδυ, δηλαδή νωρίτερα και από το Apple Store. Αν είναι έτσι, σήμερα λέω να κοιμηθώ τελικά στο ξενοδοχείο :)

London 15:37 >>> Athens 17:37

O Noah Green είναι 16 χρονών και πούλησε ήδη τη θέση του την Τρίτη (5η στη σειρά) για 300 λίρες. Φυσικά και ξαναστήθηκε. Έχει να κοιμηθεί 48 ώρες...


 

London 15:30 >>> Athens 17:30

London 14:55 >>> Athens 16:55

Ο Peter έκτος στη σειρά - ήταν και στο iPhone 4S. Παρατηρήστε το μπλουζάκι του. No comments


London 14:22 >>> Athens 16:22

Μαζί με τον Ali είναι και ο πατέρας του. Για πρώτη φορά βλέπω να περιμένει κάποιος πρώτος στην ουρά χωρίς να θέλει να επωφεληθεί κάτι. Το κάνει απλά έτσι, γιατί το γουστάρει :)

London 14:20 >>> Athens 16:20

Zohaib Ali λέγεται το πρώτο παιδί που περιμένει στην ούρα από την Κυριακή το πρωι. Ηταν και στην ουρα για το iPhone 4S.... Με θυμαται!


London 14:15 >>> Athens 16:15

Σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι έξω από το κατάστημα της Apple. Αυτό που αλλαζει είναι η σειρά!

London 11:42 >>> Athens 13:42

Καλημέρα από Λονδίνο. Μόλις προσγειώθηκα στο Heathrow μετά από ένα μισάωρο καθυστέρησης λόγω αυξημένης κυκλοφορίας. Ο καιρός είναι σχετικά καλός και ελπίζω να μείνει έτσι...

 

O Άγγελος Σφακιανάκης βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για Λονδίνο και αναμένεται να προσγειωθεί περί τις 13:00 ώρα Ελλάδος. Γιατί πάει στο Λονδίνο; Μα για να φέρει πρώτος το νέο iPad, το iPad που μπορείς εσύ να κερδίσεις δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτό το διαγωνισμό.

Σε αυτό το post, που θα ενημερώνεται συνεχώς, παρακολουθήστε όλα τα νέα και τις εντυπώσεις από την παραμονή του Άγγελου Σφακιανάκη έξω από το Apple Store στη Regent Street, μέχρι να το πάρει στα χέρια του την Παρασκευή το πρωί (γύρω στις 11 ώρα Ελλάδος) και να κάνει το πρώτο unboxing.

To post θα ενημερώνεται ώρα με την ώρα. Για να βλέπετε τις νέες καταχωρήσεις, μπορείτε να κάνετε ανανέωση της σελίδας. Και όπως είπαμε, αν θέλετε να γίνει δικό σας το νέο iPad, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

19 Comments

  • IoannisStamatelos
    18 Μαρτίου 2012 at 13:37

    Καλη επιτυχία σε όλους

  • euaggelos71
    18 Μαρτίου 2012 at 09:36

    Δε μου μοιαζουν και για πολυ αγγλοι αυτοι στην ουρα χαχαχαχα.

  • Klaus
    17 Μαρτίου 2012 at 00:00

    αυτο παντως που γινεται με το iphone και το ipad ειναι συγκλονιστικό!!
    ειναι αυτο που λεμε, οπαδοι, θρησκεια…κτλ κτλ

  • 16 Μαρτίου 2012 at 15:15

    Αντε καλη επιτυχια σε ολους

  • Theo
    16 Μαρτίου 2012 at 03:11

    μαυρο το πηρες???Δεν πειραζει,θα το δεχθω!!!!:P:P:P μα καλα τι κολπο ηταν αυτο με τα pc world??θα τρελαθουμε τελειως!!!αντε περιμενουμε το unboxing και μετα λιωσε στον υπνο!!!

  • 16 Μαρτίου 2012 at 02:30

    Να μου το προσέχεις, ε; :D

  • Klaus
    16 Μαρτίου 2012 at 01:26

    καλα αυτους του 50 τους πληρωνουνε για να καθονται!!???οεο?

  • Nikolas
    16 Μαρτίου 2012 at 00:52

    Τα λεμε το πρωι..

  • Δημητρης
    16 Μαρτίου 2012 at 00:23

    λιγε μονο ωριτσες!!!…τελεια!!!

  • 16 Μαρτίου 2012 at 00:10

    ante na doume unboxing, i can’t wait :-)

  • 15 Μαρτίου 2012 at 23:43

    Καλή μας επιτυχία

  • Klaus
    15 Μαρτίου 2012 at 23:22

    μονο 40 ατομα στις London 19:41 >>> Athens 21:41!!!
    Tragic….

  • 15 Μαρτίου 2012 at 21:17

    tragikoi… tyxaio poy einai oi idioi? H” poy dinoyn 300 lires gia tin thesi?

  • σπυρος
    15 Μαρτίου 2012 at 20:41

    Καλα,τι αργοσχολοι ειναι αυτοι?Ουτε πατατες να μοιραζανε!!!

  • zac
    15 Μαρτίου 2012 at 20:08

    Σιγουρα οι ποιο καθυστερημένοι και βλαμμενοι ανθρωποι του κοσμου! γιατι δεν υπαρχη ενας ανθρωπος να τους πυροβολησει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα το παρει χαμπάρι :D

  • 15 Μαρτίου 2012 at 19:40

    αρωστιααααααααααα

  • 15 Μαρτίου 2012 at 19:24

    Καλή μας επιτυχία!

  • 15 Μαρτίου 2012 at 19:04

    Αγγελε να μου το προσεχεις… σκοπευω να το κερδισω!!!!,

  • 15 Μαρτίου 2012 at 16:46

    το ζουμε μαζι σου!!!! keep us updated!!!!