22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα διαγωνισμού GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    Βρισκόμαστε μια ανάσα από το κορυφαίο gaming event της χρονιάς, καθώς το Gameathlon Powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 27/10 στο Tae Kwon Do του Φαλήρου, περιμένοντας χιλιάδες gamers που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μοναδικές επικές στιγμές (μάθετε περισσότερα εδώ)!

    Σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Gameathlon τρέξαμε διαγωνισμό «αστραπή», όπου τρεις τυχεροί/τυχερές φίλοι/-ες μας, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν από μια μονοήμερη πρόσκληση (για δύο άτομα) για να βιώσουν από κοντά την απόλυτη γιορτή του gaming.

    Επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα ανυπομονείτε για τα αποτελέσματα και για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, οι τυχεροί νικητές μας είναι οι:

    • Antonis Thiralis
    • Giannis Iliopoulos
    • Kelly Bisbiki

    Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή. Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη γιορτή του gaming εδώ και… keep gaming!

    * Οι νικητές θα πρέπει να αναφέρουν στην είσοδο το όνομα και το e-mail τους, αναφέροντας ότι είναι νικητές του διαγωνισμού των site: Digital Life / Gameslife. Ο διαγωνισμός έτρεξε μαζί με το αδελφό site Gameslife.gr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles