15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο σπάνιος Apple 1 αξίας 200.000 δολαρίων που πετάχτηκε στην ανακύκλωση!

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι μίας εταιρείας ανακύκλωσης στη Silicon Valley, όταν ανάμεσα στα αντικείμενα που τους παρέδωσαν υπήρχε ένας σπάνιος υπολογιστής Apple 1! Μέσα σε κουτιά βρισκόταν ένα “θρυλικό” μοντέλο, το οποίο φαίνεται πως μία γυναίκα θέλησε να “ξεφορτωθεί” από το γκαράζ της, μετά το θάνατο του συζύγου της που πιθανότατα ήταν ο κάτοχός του.

    apple-1-200000-recycling

    Όπως σημειώνεται, πρόκειται για έναν από τους πρώτους 200 υπολογιστές πρώτης γενιάς της Apple που συναρμολογήθηκαν από τον Steve Wozniak αλλά και τους Steve Jobs και Ron Wayne πίσω στο 1976.

    Η εταιρεία ανακύκλωσης πούλησε τον υπολογιστή σε μία ιδιωτική συλλογή, έναντι 200.000 δολαρίων και τώρα προσπαθεί να εντοπίσει τη γυναίκα ώστε να της δώσει το 50% των χρημάτων σύμφωνα με τους κανονισμούς της. Είναι δύσκολο ωστόσο, καθώς κανείς δε θυμάται ακριβώς το πρόσωπό της, ενώ στον υπολογιστή δεν υπήρχε κάποιο χαρτί που να φανερώνει τον κάτοχό του ή κάποιο στοιχείο από την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού στο οποίο βρισκόταν ο σπάνιος Apple 1.

    Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες των fans της αμερικανικής εταιρείας…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles