18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Apple: Ανακοινώθηκε το κίτρινο iPhone 14

    Τα τελευταία χρόνια, η Apple συνηθίζει να ανακοινώνει νέες χρωματικές αποχρώσεις για τα iPhone. Φέτος, η εταιρεία συνεχίζει την παράδοση, αυτή τη φορά με μια συσκευή σε ζωντανό κίτρινο χρώμα, το οποίο ακολουθεί το πράσινο που είδαμε το 2022 και το μοβ του 2021.

    Το νέο μοντέλο έχει ένα αρκετά έντονο, φωτεινό κίτρινο χρώμα στο γυάλινο πίσω πάνελ, το οποίο μοιάζει με έναν συνδυασμό του αχνού κίτρινου του iPhone 11 και της πιο σκούρας απόχρωσης του iPhone XR. Το πλαίσιο αλουμινίου έχει το ίδιο έντονο κίτρινο-χρυσό χρώμα με το iPhone 11.

    Σε αντίθεση με το 2022, το νέο χρώμα δε θα είναι διαθέσιμο στα Pro μοντέλα. Αντιθέτως, προστίθεται στα πέντε υπάρχοντα χρώματα της standard έκδοσης του iPhone 14 και του iPhone 14 Plus, που μέχρι σήμερα ήταν τα midnight, starlight, κόκκινο, μπλε και μοβ. Με εξαίρεση την ανανέωση στην εμφάνιση, δεν υπάρχουν περαιτέρω τεχνικές διαφοροποιήσεις.

    Η Apple επίσης ανακοίνωσε και νέες αποχρώσεις για τις θήκες σιλικόνης των μοντέλων της σειράς iPhone 14, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στα χρώματα Canary Yellow, Olive, Sky και Iris. Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε κίτρινο θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 10 Μαρτίου.

    Διαβάστε επίσης:

    KasperskyOS και Cyber Immunity: Μια ψηφιακή «πανοπλία» για ασφαλή συστήματα πληροφορικής! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles