18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Αναβάθμιση του MacBook Pro 13-ιντσών με νέο Magic Keyboard, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και καλύτερες επιδόσεις

    Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε την καινούρια σειρά MacBook Pro 13-ιντσών με διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, το νέο Magic Keyboard για την απόλυτη εμπειρία πληκτρολόγησης και επεξεργαστές Intel δέκατης γενιάς.

    Το νέο MacBook Pro 13-ιντσών ενσωματώνει επεξεργαστές Intel δέκατης γενιάς, καθιστώντας την απόδοση γραφικών έως και 80% ταχύτερη. Διαθέτει το μοναδικό Magic Keyboard τελευταίας γενιάς, με την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης στην αγορά, ενώ παράλληλα προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης με δίσκο SSD και έως 16GB μνήμης, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στο πιο δημοφιλές μοντέλο MacBook Pro.

    Η υπέροχη Retina οθόνη, οι τεχνολογίες Touch Bar και Touch ID, για γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές καθώς και η ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, καθιστούν το νέο MacBook Pro τον απόλυτο φορητό υπολογιστή. Διαθέτει ακόμα στερεοφωνικά ηχεία, διαισθητικό λειτουργικό macOS και ζυγίζει λιγότερο από ενάμιση κιλό, όλα σε ένα κομψό σχεδιασμό από αλουμίνιο.

    Διατίθεται σε Silver και Space Gray φινίρισμα.

    Με την αγορά κάθε νέας Apple συσκευής ο χρήστης απολαμβάνει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Apple TV+.

    Τα νέα μοντέλα MacBook Pro θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles