22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Apple Car: Έμεινε από λαστιχο το πολλά υποσχόμενο project της Apple;

    Το μέλλον είναι γνωστό ότι ανήκει στην ηλεκτροκίνηση και στην αυτόνομη οδήγηση και σίγουρα δεν είναι λίγες οι εταιρείες που επενδύουν στην ανάπτυξη καινοτόμων projects. Εδώ και καιρό βέβαια θα έχετε ακούσει για την πρόθεση της Apple να αναπτύξει ένα Apple Car, το οποίο σίγουρα θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια αίσθηση, αλλάζοντας ενδεχομένως και το πρόσωπο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Ωστόσο, παρά τις προθέσεις της Apple, το Apple Car μοιάζει περισσότερο με ένα απατηλό όνειρο. Πολλοί είμαι οι αναλυτές και γνώστες της αγοράς της τεχνολογίας, οι οποίοι εκτιμούν ότι το εν λόγω project έχει χάσει τον προσανατολισμό του και ότι η Apple θα πρέπει να αναδιοργανώσει τα σχέδιο της για να βάλει ξανά το “Project Titan” (όπως ονομάζεται το Apple Car) σε τροχιά. Συγκεκριμένα, ο διάσημος αναλυτής Mi Kuo έχει τονίσει ότι ο Tim Cook θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προχωρώντας σε μια σειρά από επιθετικές εξαγορές που θα βοηθήσουν την Apple να ολοκληρώσει το εν λόγω σούπερ απαιτητικό project.

    H αρχική εκτίμηση για το Apple Car ήταν ότι θα το βλέπαμε να κυκλοφορεί στους δρόμους μέσα στο 2026, παρόλα αυτά εάν κρίνουμε από τις δυσκολίες που συναντάει η Apple στην ανάπτυξη και στον σχεδιασμό του, μάλλον θα αλλάξουμε δεκαετία μέχρι να το δούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles