16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Δυνατότητα επισκευής iPhone με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

    Η Apple τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε ότι από το φθινόπωρο, οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων iPhone θα μπορούν να επισκευάσουν τα τηλέφωνά τους με μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά, προκειμένου να διατηρήσουν τη λειτουργικότητά τους χωρίς προβληματισμούς. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο blog της εταιρείας, αυτή η νέα δυνατότητα επικεντρώνεται στη διατήρηση των ασφαλών δεδομένων, παρέχοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές επισκευής και βοηθώντας τα iPhones να αντέχουν περισσότερο, μειώνοντας το περιβαλλοντικό κόστος των επισκευών.

     

    Ο John Ternus, vice president of Hardware Engineering της Apple, δήλωσε:

    “Τα τελευταία δύο χρόνια, οι ομάδες σε ολόκληρη την Apple έχουν καινοτομήσει στον σχεδιασμό προϊόντων και στην κατασκευή για να υποστηρίξουν επισκευές με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά της Apple που δεν θα απειλήσουν την ασφάλεια ή την ιδιωτικότητα των χρηστών”.

    Αυτή τη στιγμή, όταν επισκευάζετε ένα iPhone, η Apple φροντίζει να ταιριάξετε τα serial numbers του τηλεφώνου σας με νέα ανταλλακτικά που πωλούνται από την ίδια. Αυτό ονομάζεται ζεύξη ανταλλακτικών. Αν χρησιμοποιήσετε ένα ανταλλακτικό που είναι χρησιμοποιημένο ή δεν είναι από την Apple, θα λάβετε κάποια ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα που θα σας ενημερώνουν ότι το ανταλλακτικό δεν μπορεί να επαληθευθεί. Και μερικές φορές, δυνατότητες όπως το Face ID ή το Touch ID δε λειτουργούν καθόλου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles