19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Έτσι, πρέπει να καθαρίζετε τα προϊόντα μας!

    Το ξέσπασμα του κορωνοϊού επιβάλλει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, όσον αφορά την προσωπική μας υγιεινή. Πρέπει όμως να φροντίζουμε να έχουμε καθαρές και τις συσκευές μας. Τα smartphones και τα υπόλοιπα gadgets που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι εκτεθειμένα σε μικρόβια και, σίγουρα, χρειάζονται σχολαστική καθαριότητα- ίσως και όσο συχνά πλένουμε τα χέρια μας, όπως αναφέρουν οι ειδικοί. Η Apple, στο πνεύμα των ημερών, ανανεώνει τις οδηγίες στη σελίδα της για το πώς να καθαρίζετε τα προϊόντα της.

    Ετσι, όσον αφορά τη χρήση απολυμαντικών, σε μία σημείωση που προστέθηκε πρόσφατα στη σελίδα της, η Apple σημειώνει ότι χρησιμοποιώντας ένα απολυμαντικό μαντηλάκι με ισοπροπυλική αλκοόλη 70% ή ένα μαντιλάκι τύπου Clorox, μπορείτε να σκουπίζετε απαλά τις σκληρές, μη πορώδεις, επιφάνειες προϊόντων της, όπως η οθόνη, το πληκτρολόγιο ή άλλες εξωτερικές επιφάνειες. Συμβουλεύει ακόμη τους χρήστες να μη χρησιμοποιούν χλωρίνη, να αποφεύγουν να εκθέτουν σε υγρασία οποιοδήποτε άνοιγμα και να μην εμποτίζουν τις συσκευές σε κανένα προϊόν καθαρισμού. Επίσης, δε συστήνεται η χρήση απολυμαντικών σε υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες.

    Στο site της Apple θα βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές για κάθε προϊόν, καθώς οι συσκευές της εταιρείας είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά, ενώ κάθε ένα από αυτά μπορεί να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις καθαρισμού.

    Υπάρχουν όμως και μερικές συμβουλές που ισχύουν για όλα τα προϊόντα. Έτσι, η εταιρεία αναφέρει τα εξής.
    – Χρησιμοποιήστε μόνο μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι. Αποφύγετε υφάσματα που έχουν τραχιά υφή, πετσέτες, χαρτοπετσέτες ή παρόμοια αντικείμενα.
    – Αποφύγετε το υπερβολικό σκούπισμα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη.
    – Αποσυνδέστε όλες τις εξωτερικές πηγές ενέργειας, συσκευές και καλώδια, πριν το καθάρισμα.
    – Προφυλάξτε τις συσκευές από υγρά, εκτός το προϊόν σας είναι ανθεκτικό.
    – Μην αφήνετε υγρασία να περάσει από κάποιο άνοιγμα.
    – Μη χρησιμοποιείτε σπρέι, λευκαντικά ή λειαντικά.
    – Μην ψεκάζετε με καθαριστικά απευθείας στο προϊόν.

    Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες της Apple για τα προϊόντα της (συμπεριλαμβανομένων των iPad και iPhone) εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles