16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το review ενός φανατικού της Apple για το Nexus 5: “Δεν το άντεξα περισσότερo από 24 ώρες”

    Τι γνώμη μπορεί να έχει ένας φανατικός οπαδός της Apple για το Nexus 5; Ο Seamus Condron περιέγραψε στο PC Mag την εμπειρία του ως ένας fan των iPhone, που μία μέρα αποφάσισε να αγοράσει ένα Nexus 5. Και όπως λέει, δεν άντεξε μαζί του περισσότερο από… 24 ώρες.

    nexus 5

    Η τιμή ήταν εκείνη που έκανε τον Condron να στραφεί σε αυτή την επιλογή, καθώς η συσκευή του κόστισε 350 δολάρια μαζί με ένα μηνιαίο πάγιο 30 δολαρίων στην T-Mobile που κάλυπτε όλες τις ανάγκες του. Από την πρώτη του επαφή με τη συσκευή τον εντυπωσίασε επίσης το “Google Now”, ο έξυπνος προσωπικός βοηθός της αμερικανικής εταιρείας. Γρήγορα, ωστόσο, άρχισαν τα… παράπονα.

    Ανάμεσα σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται η έλλειψη φυσικού πλήκτρου “home”, η μεγαλύτερη οθόνη (η οποία του φαίνεται υπερβολικά μεγάλη), η ποιότητά της (η οποία δε συγκρίνεται με αυτή του iPhone 5 κατά τον ίδιο παρά τη μεγαλύτερη ανάλυση) καθώς και η σχεδίαση του UI της συσκευής, που πιστεύει ότι υστερεί σε σύγκριση με το iOS 7.

    “Αν και παραδέχομαι ότι 24 ώρες δεν είναι αρκετός χρόνος για να νιώσω άνετα με ένα λογισμικό που δεν έχω χρησιμοποιήσει έως τώρα, ασχολούμαι αρκετό καιρό με το software ώστε να ξέρω τι είδους εμπειρίες σε αυτή την περίπτωση με κάνουν χαρούμενο” αναφέρει και ολοκληρώνει με μία και μόνη έκφραση “το iOS είναι ακόμη στην καρδιά μου”.

    Διαβάστε όλο το review του Seamus Condron για το Nexus 5 εδώ

    Related Articles

    17 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles