14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Apple υπολογίζει ότι θα πουλήσει περισσότερα από 200 εκατ. iPhone 6!

    Χωρίς αμφιβολία, το launching των iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα μπορούσε να θεωρηθεί ως άκρως επιτυχημένο, καθώς τα νέα smartphones της Apple πουλάνε σαν τρελά σε οποιαδήποτε αγορά και εάν έχουν εμφανιστεί. Ήδη αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί περισσότερα από 21 εκατομμύρια iPhone 6 σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα σε λίγες εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής, ενώ η ζήτηση εξακολουθεί και βρίσκεται σε τρομερά υψηλά επίπεδα.  Apples-with-apple-logo-01

    Οι υπεύθυνοι της Apple δεν μπορούν παρά να αισθάνονται ικανοποιημένοι για την τεράστια επιτυχία των νέων συσκευών τους, από τη στιγμή κιόλας που αναλυτές της αγοράς αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2015, τα νέα smartphones της Apple (iPhone 6 και iPhone 6 Plus) μαζί με το Apple Watch, θα έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Apple βρίσκονται σε συνεννόηση με τις εταιρείες που κατασκευάζουν τα chips του iPhone 6, έτσι ώστε να μπορέσουν να παράγουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, περισσότερα από 200-250 εκατομμύρια chips για  να μπορέσουν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση (όπου υπολογίζεται ότι 30 με 40 εκατομμύρια εξ’ αυτών θα αφορούν το Apple Watch). Ήδη η TMSC, η οποία έχει αναλάβει ένα κομμάτι της παραγωγής των Apple A8 chipsets έχει βάλει μπρος τις μηχανές για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση, σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν φαινόμενα έλλειψης του iPhone 6 στην αγορά.

    Κρίνοντας από τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι τόσο ο θόρυβος που προκλήθηκε από το bendgate, όσο και οι τσιμπημένες τιμές των νέων smartphones της Apple δεν φαίνεται να αγγίζουν μία σεβαστή μερίδα του καταναλωτικού κοινού που δείχνει μία ξεκάθαρη προτίμηση στα προϊόντα της Apple.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles