21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Apple Music «δωρεάν» στο Android; Όχι βέβαια!

    Η Apple ανακοίνωσε την πολυσυζητημένη μουσική υπηρεσία της στο WWDC 2015. Το Apple Music θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου, δωρεάν με περιορισμένη λειτουργικότητα αλλά κυρίως με δυνατότητα συνδρομής (10 ή και 15 δολαρίων στο Family Pack) για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σύνολο των δυνατοτήτων του.

    apple music android

    Η είδηση που ξάφνιασε πολλούς είναι ότι η υπηρεσία της Apple θα είναι διαθέσιμη και στους χρήστες Android, μέσω εφαρμογής η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, μαζί με την έκδοση για Apple TV. Ωστόσο, οι πληροφορίες σημειώνουν ότι οι χρήστες Android θα έχουν πρόσβαση μόνο στην paid έκδοση της εφαρμογής και σε καμία από τις free δυνατότητές της.

    Οι κάτοχοι iOS συσκευής θα μπορούν να ακούν τον “αποκλειστικό” Beat 1 σταθμό του Apple Music, να βλέπουν και να ακολουθούν καλλιτέχνες στο Connect ή να ακούν άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς με περιορισμένο αριθμό skips. Οι κάτοχοι Android όμως θα χρειαστεί απλά να πληρώσουν τη συνδρομή

    apple-music-features

    Εδώ που τα λέμε, και που θα διαθέσει εφαρμογή για Android είναι ένα μεγάλο βήμα για την Apple, τη στιγμή που επί εποχής Steve Jobs κάτι τέτοιο δε θα υπήρχε ούτε καν σαν… σκέψη από την εταιρεία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles