19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το κείμενο της ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Apple και Samsung Fanboys

    To έχετε δει, το βλέπετε διαβάζοντας και τα σχόλια χρηστών στο digitallife.gr. Ο πόλεμος των fanboys της Apple και της Samsung, είναι παντού. Με το παραμικρό σχόλιο ξεσπάει μία λυσσαλέα ανταλλαγή επιχειρημάτων που θυμίζει την προαιώνια διαμάχη που θα είχαν δύο κράτη όπως το Ισραήλ και η Παλαιστίνη. Ως άλλος Κόφυ Ανάν, ο δημοσιογράφος του CNN Omar L. Gallaga, προτείνει να υπογραφεί μία ειρηνευτική συμφωνία 7 άρθρων, μεταξύ των fanboys για να συνεχίσουν να κυλούν τα πράγματα ήρεμα σε αυτό τον κόσμο.

    Το πλήρες κείμενο της συμφωνίας, θα το βρείτε εδώ. Παρακάτω, όμως, είναι ένα κομμάτι της που έχει γίνει αντικείμενο μεγάλων διαφωνιών. Εν ολίγοις; Λέει «απλά, κλείστε το (το στόμα σας) (ή αν θέλετε καλύτερα, σκάστε)»

    ΤΩΡΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, τα δεσμευόμενα μέρη συμφωνούν να ακολουθούν την παρούσα συμφωνία, με τους όρους που ακολουθούν στα παρακάτω άρθρα:

    ΑΡΘΡΟ 1

    Τα Fanboys της Apple συμφωνούν να μην συνεχίζουν να αναφέρονται στην απόφαση των ενόρκων τον Αύγουστο του 2012 και το πρόστιμο του 1 δισεκατομμυρίου που επιβλήθηκε στη Samsung, ως μέσον για να καταρρίψουν κάθε διαφωνία ως προς το ποιος αντέγραψε τι, αναγνωρίζοντας έτσι ότι η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε μία περιορισμένη λίστα χαρακτηριστικών. Τα Fanboys της Samsung, αντίστοιχα, θα σταματήσουν όλες τις προσπάθειες να λήγουν μία διαφωνία χρησιμοποιώντας το επιχείρημα της «Ανοιχτής» έναντι της «Κλειστής» πλατφόρμας, αποδεχόμενοι ότι υπάρχουν πολλά προτερήματα και μειονεκτήματα και στις δύο περιπτώσεις.

    ΑΡΘΡΟ 2

    Τα Fanboys της Apple, δεν θα αναφέρονται στον αριθμό των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για το iOS (περισσότερες από 700.000, εφόσον γίνεται αναφορά σε αυτή τη συνθήκη) σε κάθε forum ή πεδίο σχολιασμού. Τα Samsung Fanboys, από την μεριά τους, θα ελαχιστοποιήσουν την συζήτηση ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη που αφορά: επέκταση μνήμης μέσω SD card, αντικατάσταση μπαταριών, το μέγεθος της οθόνης, την τεχνολογία NFC ή πώς οι ειδοποιήσεις στο Android είναι πολύ καλύτερες από αυτές της Apple, ακόμα κι αν προστέθηκε στο iOS και το Mac OS X το κέντρο ειδοποιήσεων.

     

    Τι λέτε; Έχει μέλλον μία τέτοια ειρηνευτική συμφωνία; Θα βρεθούν εκείνοι οι “πεφωτισμένοι ηγέτες-εκπρόσωποι” που θα υπέγραφαν ένα τέτοιο σχέδιο; Ή θα έχει την ίδια τύχη με το μεσανατολικό ζήτημα;

    Πηγές: CNN, Gizmodo

    Φώτο: Wikipedia

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles