12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Apple Spring Loaded Event 2021: Το iPhone 12 και 12 Mini τα βλέπει όλα… μωβ!

    Στο πλαίσιο του εξαιρετικά πλούσιου εαρινού event της, αν και το focus δεν ήταν κάποια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η Apple παρουσίασε και ένα νέο χρωματισμό για τα iPhone 12, το μωβ. Όπως έγινε γνωστό το νέο χρώμα θα είναι διαθέσιμο στα iPhone 12 και iPhone 12 mini μοντέλα, αλλά όχι στο Pro/Pro Max.

    Οι προπαραγγελίες τους θα “ανοίξουν” την Παρασκευή (αναμένουμε για Ελλάδα) και θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Απριλίου. Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι οτι και το αλουμινένιο frame τους θα έχει μωβ απόχρωση, όχι μόνο το πίσω μέρος τους.

    Επιπλέον, η Apple λανσάρει ένα νέο MagSafe Leather Case και ένα νέο Leather Sleeve σε Deep Violet χρώμα ώστε να ταιριάζει με τα νέα, μωβ κινητά της. Πέραν αυτών, οι κάτοχοι iPhone 12 θα έχουν να διαλέξουν από νέες θήκες σιλικόνης σε Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe και Amethyst, όπως και ένα νέο Leather Wallet σε Arizona χρώμα.

    Ο Greg Joswiak, SVP Worldwide Marketing της Apple, παίνεψε το… σπίτι του λέγοντας πως το iPhone 12 είναι το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Με την προσθήκη του μωβ χρώματος, τα iPhone 12 και 12 mini είναι διαθέσιμα σε 5, συνολικά, χρώματα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles