22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Apple Universe 5S: το πρώτο Android τηλέφωνο της Apple, παρουσιάζεται τον Ιούνιο

    Πληροφορίες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει μία νέα συσκευή τον Ιούνιο και αρχικά θεωρήθηκε πως αυτή θα ήταν το iPhone 5S, διαφοροποιούνται σήμερα, μετά από διαρροές από καλά πληροφορημένες πηγές. Επιβεβαιώνουν το event της Apple για τον ερχόμενο Ιούνιο, με τη διαφορά πως η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino, θα παρουσιάσει το Apple Universe 5S, το πρώτο Android smartphone στην ιστορία της. Παρακάτω, βλέπετε την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από blog εργαζομένου στη Foxconn.

    Apple Galaxy 5S

    Η Apple φημολογείται πως προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά την αδυναμία του Jonathan Ive να παρουσιάσει μέχρι τον Ιούνιο ένα εντελώς ανανεωμένο iOS λειτουργικό και μετά την οικτρή αποτυχία των Apple maps που ανάγκασαν τον Tim Cook να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Προκειμένου να μπορεί η Apple να χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google για τους χρήστες iOS, ο Larry Page απαίτησε από τον Tim Cook, να κυκλοφορήσει τουλάχιστον μία Android συσκευή, χωρίς κανένα άλλο οικονομικό αντάλλαγμα.

    Έτσι η Apple θα παρουσιάσει το Universe 5S, ένα υβρίδιο μεταξύ iPhone και Android συσκευή της κορεατικής Samsung. Οι ίδιες φήμες θέλουν να έχει την όψη του γνωστού iPhone, στις 4,99 ίντσες, με επεξεργαστή A8, οκταπύρηνο, κάμερα στα 13 MP και την έκδοση Android Key Lime Pie. Θα κυκλοφορήσει δε σε 4 χρώματα: λεμονί, κόκκινο, τιρκουάζ και ιβουάρ. Για λόγους διαχωρισμού από τη συνήθη σειρά iPhone της Apple, το λογότυπο της εταιρείας πάνω στη νέα συσκευή, θα είναι πολύχρωμο.

    Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν, ασφαλείς μεν, αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θα περιμένουμε να διασταυρώσουμε με το που θα αποσταλούν οι προσκλήσεις από το Cupertino.

    Update: Φαίνεται πως γίνεται ολοένα και περισσότερο επίσημη η κυκλοφορία του Apple Universe 5S. Είδαμε ότι ανέβηκε σχετικό site από την Apple, το www.appledroids.com προετοιμάζοντας το έδαφος για τη νέα συσκευή. Φαίνεται πως η Apple αποφάσισε να μην εμπλέξει τη συσκευή με την υπόλοιπη γκάμα της. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως, ανάλογα με τις πωλήσεις της, ίσως σκεφτεί να επεκτείνει την γκάμα με Universe mini, Universe Note, Universe Duos, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια της Samsung. Για ό,τι νεότερο, θα σας κρατάμε ενήμερους.

    Related Articles

    22 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles