17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Apple Vision Pro: “Παίζει” να το δούμε ακόμη και μέσα στο μήνα!

    To Apple Vision Pro αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο hot τεχνολογικά gadget, τα οποία θα δούμε να κυκλοφορούν εντός του 2024. Η Apple θέλει να μας βάλει για τα καλά στην εποχή του spatial computing, δημιουργώντας ένα mixed reality που φιλοδοξεί να είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή του. Φυσικά μιας και ξεκίνησε η νέα χρονιά όλοι προσπαθούν να δουν το πότε ακριβώς θα έχουμε το launch του headset της Apple. Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο ότι δεν αποκλείεται να το δούμε πολύ πιο νωρίς από ότι περιμέναμε, με τους πιο αισιόδοξους να κάνουν λόγο ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι η 26η Ιανουαρίου του 2024.

    Η προαναφερθείσα ημερομηνία προέρχεται από πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Κίνα, με τον insider του Mark Gurman ωστόσο να θεωρεί ότι οι πρώτες μονάδες θα είναι έτοιμες στα τέλη Ιανουαρίου και τα πρώτα Apple Vision Pro θα βρίσκονται στα Apple Store μέσα στον Φεβρουάριο. Εάν τελικώς επαληθευτούν τα παραπάνω, τότε η Apple φαίνεται να έχει υπαναχωρήσει στο αρχικό της πλάνο που ήταν το release της συσκευής μέσα στις αρχές του 2024. Σύμφωνα με την Apple, το Vision Pro θα απευθύνεται μάλλον σε ένα αρκετά premium κοινό, καθώς το κόστος του θα κυμαίνεται περίπου στα 3.500$. Ενδεικτικό είναι ότι για να μπορέσει ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής να προμηθευτεί το Apple Vision Pro, θα πρέπει πρώτα να έχει κλείσει ραντεβού με το κατάστημα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles