14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Apple Watch: Πτωτικά θα κινηθεί η διάθεση, παρά τα νέα μοντέλα και τις χαμηλότερες τιμές

    Σε έγγραφο απευθυνόμενο προς τους επενδυτές, το οποίο κατάφερε να αποσπάσει το AppleInsider, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις για τη διάθεση των Apple Watch smartwatches, από τα 10 με 10.5 εκατομμύρια στα 8.5 με 9 εκατομμύρια μονάδες, για όλη τη σειρά Apple Watch, στο σύνολό της. Αντιστοίχως, η εταιρεία είχε καταφέρει να διαθέσει 10.4 εκατομμύρια Apple Watch κατά τη διάρκεια των πρώτων οκτώ μηνών διαθεσιμότητάς τους το 2015.

    apple-watch

    Σύμφωνα με τον αναλυτή, το Apple Watch αντιμετωπίζει τέσσερις προκλήσεις: Η έλλειψη κορυφαίων εφαρμογών, η μικρή διάρκεια της μπαταρίας, η μεγάλη εξάρτηση από το iPhone και τέλος ότι το «multi-touch» δεν είναι και η καλύτερη UI λύση για wearable συσκευές. Το τελευταίο αυτό, προκαλεί μια δικαιολογημένη απορία και έκπληξη, καθώς η Apple ποτέ μέχρι τώρα δε χρησιμοποίησε τη μέθοδο εισόδου «multi-touch», αλλά μπορεί ο Kuo να αναφέρεται σε μελλοντικές υλοποιήσεις του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού.

    Αν και η εταιρεία προέβη σε σημαντικές προσθήκες στο νέο μοντέλο που παρουσίασε, όπως για παράδειγμα γρηγορότερο επεξεργαστή και δέκτη GPS, σε γενικές γραμμές η αισθητική παραμένει η ίδια σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Είναι γεγονός ότι η Apple αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον που κάποτε κυριαρχούνταν από εταιρείες όπως η Fitbit.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles