22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Apple Watch Series 3. Με υποστήριξη LTE και λειτουργία χρήσης και χωρίς smartphone

    H Apple είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν καταφέρει να πουλήσουν ικανοποιητικό αριθμό μονάδων στην παγκόσμια αγορά smartwatches. Σήμερα, έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς και πιο συγκεκριμένα του Apple Watch Series 3. Mοιάζει να φέρει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του, με χαρακτηριστικά τα οποία και θα δούμε αναλυτικά.

    Apple Watch Series 3-02

    Μέχρι και σήμερα, το Apple Watch εξαρτιόταν πολύ από το iPhone ή καλύτερα, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο. Έπρεπε να είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή για να μπορέσει να συνδεθεί και στο Διαδίκτυο. Πλέον αυτό αλλάζει, υπό την έννοια ότι θα είστε σε θέση να λάβετε κλήσεις απευθείας στο ρολόι. Αλλά και οι εφαρμογές θα λειτουργούν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να προβούν σε streaming μουσικής, να λάβουν ειδοποιήσεις και να επιτελούν διάφορες διεργασίες, χωρίς την ανάγκη του iPhone. Προφανώς, όσοι ασχολούνται με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, κολύμπι και άλλα, θα βρουν το νέο Apple Watch αρκετά ικανοποιητικό για αυτές τις ανάγκες, συνολικά όμως, η δυνατότητα να αφήσεις τη συσκευή σου στο σπίτι, είναι εκείνη η πρακτική ευκολία, η οποία θα σε κάνει να το θέλεις ακόμη περισσότερο.

    Apple Watch Series 3

    Ένα εξολοκλήρου νέο CPU

    Στο εσωτερικό του νέου Apple Watch, βρίσκεται ένας διπύρηνος W2 επεξεργαστής, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει κατά 70% καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό, ανοίγει μια πληθώρα προοπτικών για τους developers εφαρμογών, επομένως μένει να δούμε τι πραγματικά θα συμβεί όταν τα νέα smartwatches καταφθάσουν στα ράφια των καταστημάτων.

    3

    Υπάρχει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που έρχονται με το WatchOS 4, μεταξύ των οποίων είναι ορισμένα νέα watch faces, με εκείνο που ξεχωρίζει να επικεντρώνεται στην ψηφιακή βοηθό Siri. Όπως και στο iOS, τα Siri watch faces, χρησιμοποιούν τη μηχανική μάθηση σχετικά με τις δραστηριότητες και τα apps που χρησιμοποιείτε και όταν τα χρησιμοποιείτε, για να σας παρέχουν παραπλήσιες πληροφορίες ακριβώς στον καρπό του χεριού σας. Επιπλέον, σημαντικές τροποποιήσεις έρχονται στο Activity App. Αρχικά, οι ειδοποιήσεις του Activity app θα είναι πλέον περισσότερο προσωποποιημένες για εσάς, όπως και το ιστορικό δραστηριοτήτων, σε μια προσπάθεια να σας κινητοποιήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Η παρακολούθηση της πορείας πολλών sports έχει επίσης βελτιωθεί, ενώ μπορείτε να προβείτε σύντομα στην εναλλαγή μεταξύ αθλητικών δραστηριοτήτων, γρήγορα και εύκολα μέσα από την home screen του Activity App.

    Επιπλέον, θα μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας με υποστηριζόμενο συμβατό αθλητικό εξοπλισμό. Ακόμη, το Watch OS 4 μας συστήνει και ένα νέο Music App. Η εισαγωγή των playlists του Apple Music γίνεται ακόμη ευκολότερη. Υποστηρίζεται και η πολλαπλή εισαγωγή. Φυσικά, δεν λείπει και ένα ανασχεδιασμένο app dock στο watchOS 4.

    Apple Watch Series 3 04

    Όπως πληροφορηθήκαμε από το event, το watchOS 4 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 19 Σεπτεμβρίου. Τα νέα Apple Watch 3 θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 15 Σεπτεμβρίου και θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 22 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά την τιμή, η έκδοση συμβατή με δίκτυα κινητής θα κυκλοφορήσει στη τιμή των 399 δολαρίων, ενώ εκείνη χωρίς τέτοιου είδους συνδεσιμότητα θα φθάσει στην τιμή των 329 δολαρίων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles